EVO KO JE BIO PRVI MUŽ ZORICE MARKOVIĆ: Imao je uspešan biznis, a ovako su izgledali na VENČANJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je javnost šokirala vest o smrti Brace Zatezala!

EVO KO JE BIO PRVI MUŽ ZORICE MARKOVIĆ: Imao je uspešan biznis, a ovako su izgledali na VENČANJU! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je javnost šokirala vest o smrti Brace Zatezala, prvog supruga poznate folk pevačice i bivše zadrugarke Zorice Marković. Braca je preminuo nakon kratke bolesti, a ova tužna vest je potvrđena iz porodice Marković, prenosi Grand.

Poznato je da je Zorica bila u jako dobrim odnosima sa svojim prvim suprugom. o čemi je više puta javno govorila. Pevačica nikad nije krila da su njih dvoje u nakon razvoda ostali prijatelji i da nikad nije bilo zle krvi. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

 

 


Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih. Pevačica je izgradila muzičku karijeru, a on se oprobao kao ugostitelj i pokazao da mu i taj posao ide od ruke, obzirom na to da je radio i kao menadžer svojevremeno.

Na Zoričinom zvaničnom Instagram profilu postoji slika koju je ona podelila sa njihovog venčanja, a koja se i dalje nalazi među njenim objavama na pomenutoj socijalnoh platformi. Ova slika svedoči o periodu njihovog zajedničkog života i ostaje kao deo sećanja na njihovu ljubavnu priču.

 

 

 

 

Smrt Brace Zatatezala je ostavila dubok trag u životima njegovih najbližih, ali i šire javnosti koja ga je poznavala. Ostaje da se pamte lepi momenti iz njegovog života, kao i da se pruži podrška porodici Marković u ovim teškim trenucima.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading