JUVENTUS NE ODUSTAJE OD SRBINA! Vlahović i Kostić dobijaju DRUŠTVO! Stiže saigrač iz reprezentacije!

Autor:

Sport

30.01.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjanko-neri uporni da po svaku angažuju Piksijevog "orla".

JUVENTUS NE ODUSTAJE OD SRBINA! Vlahović i Kostić dobijaju DRUŠTVO! Stiže saigrač iz reprezentacije!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić mogao bi, ipak, do kraja zimskog prelaznog roka da pojača Juventus, tvrde mediji u Italiji!

Prema navodima "Mesađera", Juventus će u poslednjih nekoliko sati prelaznog roka pokušati da angažuje Samardžića - iako je prvobitno odustao zbog odluke Udinezea da u priču oko transfera uključi Fabija Miretija.

Juve je bio spreman je da izdvoji 4.000.000 evropskih novčanica za pozajmicu Srbina do leta, potom još obaveznih 16 miliona evra za kompletiranje transfera, ali nikako ne žele da se odreknu Miretija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić slavi gol protiv Milana

Treba reći da je Samardžić bio viđen da će ostati na Friuliju, posle propalih pregovora Udinezea sa Interom i Napolijem, ali finiš prelaznog roika mogao bi da donese iznenadan megapreoket.

Ukoliko dođe do transfera, Lazar bi povećao srpsku koloniju na Alijanc stadionu, pošto za Juventus s uspehom nastupaju Piksijevi "orlovi", Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Napadač bjanko-nera je u fenomenalnoj formi, pošto je trenutno najbolji strelac ekipe i jedan od najzaslužnijih što crno-beli zauzimaju drugo mesto na tabeli Serije A, sa samo bodom manje od vodećeg Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading