STRANAC NAPUŠTA MARAKANU: Milojević ne računa na veznog fudbalera!

Autor: M. M.

Sport

30.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća stanica - pozajmica.

STRANAC NAPUŠTA MARAKANU: Milojević ne računa na veznog fudbalera!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić, Edmund Ado, Gelor Kanga i Lazar Nikolić

Edmund Ado, fudbaler Crvene zvezde, narednih šest meseci provešće u niškom Radničkom.

Vezni fudbaler iz Gane u tekućoj sezoni nije odigrao ni minut za crveno-bele.

On je bio izričita želja bivšeg trenera Dejana Stankovića, koji ga je primetio u dvomeču sa crveno-belima i kasnije sa zagrebačkim Dinamom. Igrao je Edmund Ado prethodno u Ligi šampiona i čak uspeo na Santijago Bernabeu u dresu Šerifa da nadigra njihove zvezde.

Preko subotičkog Spartaka je posle mnogo peripetija najzad došao na Marakanu ovog leta. Očekivalo se da će biti prirodni nalednik i nadomesti odlazak veterana Sekua Sanogoa. Ipak, nije opravdao brojna očekivanja iako je skoro dve godine trajala saga oko njegovog dolaska, ni Barak Bahar kasnije nije ga imao u svojim vizijama. Posle pripremnog perioda na Zlatiboru i Sankt Peterburgu, izraleski stručnjak je precrtao mladog zadnjeg veznog iz Gane. Nije stigao Ado čak ni da debituje za Crvenu zvezdu, a teško će i Vladan Milojević imati priliku da mu rehabilituje karijeru. 

Naime, tokom odmora u Gani Edmund Ado se zarazio malerijom. Vezista rođen 2000. godine za takmičarski fudbal biće najranije spreman početkom marta.

Igrao je još i slovačkoj Senici nakon što je stigao u Evropu, a na tekućem Afričkom kupu nacija izgubio je mesto u reprezentaciji Gane za koju je upisao 11 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading