ISPLIVALI DETALJI UGOVORA! Evo koliko će Radonjić ZARAĐIVATI u Španiji!

Autor:

Sport

30.01.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac potpisao za člana Primere, ekipu Majorke.

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA! Evo koliko će Radonjić ZARAĐIVATI u Španiji!

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić

Iako je Olimpijakos silno želeo da u svoje redove dovede Piksijevog "orla" Nemanju Radonjića, krilni fudbaler će karijeru nastaviti u Španiji.

Kako smo već pisali, bivši igrač Torina potpisaće ugovor sa Majorkom, trenutno 15. timom La lige i tako povećati srpsku koloniju na Balearima, koju čine tandem naših reprezentativaca golman Predrag Rajković i defanzivac Matija Nastasić.

Naime, prvobitno je isplivala informacija da Radonjić stiže na pozajmicu iz redova "bikova", međutim, kako prenosi "Alo", reč je o trajnom transferu, u kome će član Serije A zaraditi 3.000.000 evra.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Na toj cifri je, između ostalog, gazda "bikova" Urbano Kairo insistirao tokom čitave zime i na kraju je isterao svoje. 

Radonjić će sa Majorkom potpisati ugovor na tri i po godine vredan 1.100.000 evra godišnje. Ukupno 3.850.000 evropskih novčanica, ukoliko ga odradi do kraja.

Srpski reprezentativac se već nalazi u klupskim prostorijama španskog kolektiva i odrađuje lekarske preglede, pa se očekuje da već do kraja današnjeg dana parafira ugovor sa nekadašnjim finalistom Kupa Pobednika Kupova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading