BOMBA EKSPLODIRALA: Nemanja Radonjić ima novi klub!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzonogi fudbaler odlučio gde nastavlja karijeru.

BOMBA EKSPLODIRALA: Nemanja Radonjić ima novi klub!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić ima novi klub!

Kako je potvrdio najpoznatiji transfer insajder na svetu Fabricio Romano, brzonogi krilni fudbaler će karijeru nastaviti kao član Majorke.

Isti izvor navodi da su Majorka i Torino, Radonjićev dosadašnji klub, dogovorili sve detalje oko otkupa ugovora.

Za sada nije poznato o kom se iznosu tačno radi, ali bi i to trebalo da se otkrije kada se posao ozvaniči, što bi trebalo da bude uskoro.

Radonjić će tako postati treći Srbin u Majorci, pošto za taj klub već nastupaju Predrag Rajković i Matija Nastasić, pa ne bi trebalo da ima težak period adaptacije.

Srpski fudbaler je karijeru započeo u mlašim kategorijama Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim, pošto je klub napustio već sa 17 godina. Kratko vreme je bio član Akademije Georgija Hadžija, pre nego što je potpisao za Romu, za čiji prvi tim takođe nije debitovao. U međuvremenu je bio i član Empolija i Čukaričkog, pre nego što je oživeo karijeru nastupajući za Crvenu zvezdu. Sa Marakane se opet otisnuo u inostranstvo, gde je prethodnih godina nastupao za Olimpik iz Marseja, Hertu, Benfiku i Torino.

Za reprezentaciju Srbije je Radonjić debitovao pre nešto više od šest godina i od tada je sakupio 44 utakmice, na kojima je postigao pet golova, a imao je i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading