OGLASIO SE MIJAILOVIĆ: Crvena zvezda ne duguje Baharu ni evro!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštar demant stigao iz Ljutice Bogdana.

OGLASIO SE MIJAILOVIĆ: Crvena zvezda ne duguje Baharu ni evro!

Foto: Starsport

Barak Bahar i Svetozar Mijailović

Predsednik FK Crvena zvezda, gospodin Svetozar Mijailović, oglasio se povodom informacija da je doskorašnji šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar odlučio da tuži klub.

Mijailovićeva izjava dostavljena je medijima ovog jutra i prenosimo je u celosti:

- Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kad smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub - reči su Mijailovićeve.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Svetozar Mijailović

Takođe, dodao je i sledeće:

- Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja - podvukao je Mijailović.

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je posle otkaza Baharu izjavio da su se klub i Izraelac razišli u prijateljskim odnosima, ali kako se stvari trenutno odvijaju, veliko je pitanje da li je to baš tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading