ZVEZDU NA KIPRU BODRIO SPECIJALNI GOST: Jedan jedini REKORDER!

Autor:

Sport

29.01.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je miljenik navijača.

ZVEZDU NA KIPRU BODRIO SPECIJALNI GOST: Jedan jedini REKORDER!

Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli se nalaze na pripremama na Kipru gde su juče upisali i četvrtu uzastopnu pobedu, pošto su savladali Mladost iz Lučana rezultatom 2:0 (2:0). Prethodno su na startu bili bolji od Akritasa 3:2, potom mađarskog Zalaegeršega golom Jovana Šljivića, a onda i subotičkog Spartaka sa 3:1 Tako je ovogodišnji učesnik grupne faze Lige šampiona upisao i četvrti uzastopni trijumf koji je, pored rezultata, bio značajan za izabranike Vladana Milojevića jer su imali specijalnog gosta na tribinama.

Naime, utakmicu protiv Superligaša pratio je i bivši fudbaler crveno-belih, El Fardu Ben

El Fardu Ben je u Ljutice Bogdana proveo pet godina, a za to vreme se afirmisao kao jedan od najboljih stranih igrača u istoriji Zvezde, a u međuvremenu je dobio srpsko državljanstvo. Ipak, godine su učinile svoje, pa je Ben pao u drugi plan početkom prošle godine, te je za očekivati bilo da napusti klub. Od tada je upravo na Kipru gde nastupa za tamošnji Apoel u koji ga je doveo - Vladan Milojević. Ben je bio miljenik navijača i postao je vlasnik mnogih rekordera za vreme provedeno u Beogradu. Između ostalog, prestigao je Ričmonda Boaćija na listi stranih strelaca u istoriji kluba, te po tom parametru drži prvo mesto, a pitanje je ko će ga i da li prestići.

Pod Milojevićevom komandom Ben je u prethodna dva mandata odigrao 113 utakmice, na kojima je postigao čak 51 pogodak,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading