NA GROBU ANDRIJANE LAZIĆ SE POJAVILA MISTERIOZNA CEDULJA: Nastradala pevačica dobila JASNU PORUKU nakon smrti - ovo otkriva NOVI UGAO TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

30.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na grobu nastradale pevačice Andrijane Lazić pojavila se potresna poruka.

NA GROBU ANDRIJANE LAZIĆ SE POJAVILA MISTERIOZNA CEDULJA: Nastradala pevačica dobila JASNU PORUKU nakon smrti - ovo otkriva NOVI UGAO TRAGEDIJE!

Foto: Shutterstock, Nemanja Pancic

Tragičnoj nastradaloj pevačici Andrijane Lazić na grobu se pojavio misteriozna poruka, saznaje Republika, koja tera suze na oči. Naime, na grobu mlade pevačice, koja je prerano izgubila život, pojavila se poruka, pored koje je stajao cvet bela kala. 

 

Kala je jedinstven i izuzetno elegantan cvet koji je prisutan u mnogim domovima, slavljima, pa čak i u tužnim trenucima. Sa prvim danima proleća, kala osvaja svojom neverovatnom lepotom, a malo ko zna kakva je simbolika ovog cveta. Bela boja predstavlja čistotu, vernost, nevinost i svetost.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Andrijana Lazić sahrana

 

Pored ovog cveta, stajala je i misteriozna, ali potresna poruka, za koju se još uvek ne zna ko ju je ostavio. Na cedulji je stajala kratka poruke: ,,Voleću te uvek i zauvek", ali potpisa nije bilo. 

Postavlja se pitanje da li je Andrijana imala momka, za kog javnost nije bila upoznata ili je u pitanju neki prijatelj ili drugarica, koja se i dalje ne miri sa istinom da ona više nije sa njima. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić Bijeljina

 

Podsetimo, Nebojša Lazić Zenga, otac nastradale pevačice obavestio je javnost da će nakon 40 dana spakovatio kofere i napustiti Srbiju. On planira odlazak u Dubai, kako bi sam učestvovao u istrazi, a sada se pojavila i nova "teorija", koja kruži društvenim mrežama. S obzirom da su drugarice tada ostale da spavaju, Andrijana je, kako se sada spekuliše, bila u društvu nepoznatog muškarca, kog je upoznala u Dubaiju i sa kojim je izlazila. Iako se i dan-danas ne zna šta se tačno dogodilo tog kobnog dana, spominje se da je u stanu sa njom i drugaricama, koje su tada spavale, bio i nepoznati muškarac, a ni dan-danas se ne zna da li je on prisustvovao njenoj smrti ili je apartman napustio pre.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading