POSLEDNJA PORUKA ANDRIJANE LAZIĆ UPUĆENA MAJCI KIDA DUŠU: Ništa nije slutilo na tragediju, a ovo OBEĆANJE nikad neće ispuniti!

Autor:

Zabava

29.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje sve o poslednjim porukama koje je nastradala Andrijana Lazić poslala majci pre tragedije.

POSLEDNJA PORUKA ANDRIJANE LAZIĆ UPUĆENA MAJCI KIDA DUŠU: Ništa nije slutilo na tragediju, a ovo OBEĆANJE nikad neće ispuniti!

Foto: Shutterstock, Facebook

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić, koja je padom sa 24. sprata sa zgrade u Dubaiju zauvek je izgubila mlad život, za kog su mnogi predviđali veliku muzičku karijeru. Andrijanu su na večni ispraćaj ispratile i drugarice koje su bile sa njom u sobi u Dubaiju, a sada je otkriveno sve o dokazima koje se nalaze u njenom telefonu. 

Foto: Facebook/Instagram, Shutterstock

Andrijana Lazić Dubai

 

Naime, Andrijana je među poslednjim porukama imala sa roditeljima, poznato je da je bila mezimica u porodici, naročito svog otac Nebojše Lazića Zenge, koji nije dozvolio dlaka s glave da joj fali. Ali jedna od poruka koju je poslala majci, teraju suze na oči. Naime, kako se pripremala velika promocija njenih pesama, po povratku iz Dubaija, Andrijana je sa mamom podelila uzbuđenost koju ima, što su ujedno i poslednje reči koje je razmenila sa svojom ćerkom. 

- Andrijana je bila preuzbuđena i presrećna što će uskoro objaviti pesme, spotove, stvarno su joj ne samo ljudi iz okruženja, nego i njeni saradnici, velika imena predvideli veliku karijeru, nastupe, baš je pazila na svaki detalj, toliko novca je uložila u sve to, sve je imalo priču, porodica koja prati njen rad. Ona je tih dana u Dubaiju sve vreme bila na vezi sa svojom porodicom, pisala je sa mamom koliko je uzbuđena zbog svega što je čeka kada se vrati u Srbiju, pričala joj je kako uživa sa drugaricama na plaži, kako se provodi... Čak i to veče čula sam da je majci poslala poruku koju nažalost nikad nije stigla da obistini. Ništa nije ni moglo da sluti da se sprema takva tragedija. Žao mi je te porodice, mnogo su dobri ljudi - govori izvor za Republiku blizak porodici Lazić. 

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić sa drugaricama u Dubaiju

 

Inače, otac mlade nastradale pevačice Nebojša Lazić Zenga najavio je svoj put u Dubai, gde će se priključiti kolegama u istrazi o ovoj tragediji.Nebojša je istakao da će nakon što se navrši 40 dana od sahrane mezimice, spremiti kofere i napustiti Srbiju kako bi rasvetlao slučaj. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading