SLIKA ANDRIJANE LAZIĆ IZ DETINJSTVA PREDVIDELA TRAGEDIJU? Crna sudbina joj se UKAZALA pred očima, DETALJ koji tera suze na oči!

Autor:

Zabava

27.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika Andrijane Lazić budi jezu u kostima.

SLIKA ANDRIJANE LAZIĆ IZ DETINJSTVA PREDVIDELA TRAGEDIJU? Crna sudbina joj se UKAZALA pred očima, DETALJ koji tera suze na oči!

Foto: printscreen/instagram

Andrijana Lazić

Pevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mestu Velino selo. Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost i mnogima ne daju mira ni nakon što je Lazićeva ispraćena na večni počinak.

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Nebojša Lazić Zenga, Andrijana Lazić pevačica

 

Na Fejsbuk profilu Andrijaninog oca, Nebojše Lazića Zenge osvanule su fotografije iz detinjstva njegove pokojne mezimice. Naime, fotografije su nastale još davnih godina, a jedan detalj će vam uterati strah u kosti.

Naime, Nebojša je objavio fotografiju sa mezimicom, veruje se da je nastala tokom njene mature, budući da je bila obučena u crnu usku haljinu, koja je isticala njene obline. Međutim, poznato je da je Andrijana sahranjena 19. januara 2024. godine, a fotografija je objavljena 17. januara 2014. godine, što je mnogima zapalo za oko da postoji velika misterija o njenoj smrti. 

Da li je baš ovaj detalj ukazivao šta će se desiti nekoliko godina kasnije? Budući da je poznato da crna boja predstavlja loše vesti. Crna je boja žalosti u većini kultura, pa i kod nas, boja smrti.

Podsetimo, kako je njen otac sam izjavio, on planira odlazak u Dubai, kako bi sam učestvovao u istrazi, a sada se pojavila i nova "teorija", koja kruži društvenim mrežama. S obzirom da su drugarice tada ostale da spavaju, Andrijana je, kako se sada spekuliše, bila u društvu nepoznatog muškarca, kog je upoznala u Dubaiju i sa kojim je izlazila. Iako se i dan-danas ne zna šta se tačno dogodilo tog kobnog dana, spominje se da je u stanu sa njom i drugaricama, koje su tada spavale, bio i nepoznati muškarac, a ni dan-danas se ne zna da li je on prisustvovao njenoj smrti ili je apartman napustio pre.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading