POSLEDNJI DANI ANDRIJANE LAZIĆ U DUBAIJU: Isplivale JEDINE FOTOGRAFIJE sa drugaricama, evo šta je prethodilo tragediji! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale jedine fotografije Andrijane Lazić pred tragediju!

POSLEDNJI DANI ANDRIJANE LAZIĆ U DUBAIJU: Isplivale JEDINE FOTOGRAFIJE sa drugaricama, evo šta je prethodilo tragediji! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Andrijana Lazić (28), mlada pevačica iz Bijeljine, nastradala je padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, 10. januara ove godine. Ona je u Dubai otišla sa svojim drugaricama 7. januara i nastradala samo 3 dana kasnije. Andrijanina sahrana se održala 19. januara u Velinom Selu.

Foto: Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić pevačica

Na Instagram profilu Andrijana nije objavljivala fotografije iz Dubaija, gde je i provela poslednje dane života. Međutim, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga na Instagram profilu objavio je video snimak koji je napravio od fotografija sa drugaricama i Andrijane. 

Ono što se po fotografijama može zaključiti jeste da je Andrijana Lazić u Dubaiju vodila vrlo turbulentan i zanimljiv život. Druženje sa drugaricama, ludi provodi, žurke na plaži, ali i uživanje i šopingovanje u skupocenim i brendiranim radnjama. 

U suštini ništa nije ukazivalo da će u jednom trenutku doći do ovog jezive tragedije.

Podsetimo, u porodičnoj kući u Bijeljini Andrijanin otac, Nebojša Lazić otvorio dušu za Republiku, gde je progovorio i o njenim drugaricama.

10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading