ISTINA O ANDRIJANI LAZIĆ ISPLIVALA NA VIDELO NAKON NJENE SAHRANE: Misterija o njenom životu RAZREŠENA!

Autor:

Zabava

21.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina o Andrijani Lazić otkrivena tek nakon njene sahrane!

ISTINA O ANDRIJANI LAZIĆ ISPLIVALA NA VIDELO NAKON NJENE SAHRANE: Misterija o njenom životu RAZREŠENA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Pevačica Andrijana Lazić, koja je tragično preminula nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, ostavila je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Sahrana je održana 19.01 u Velinom Selu, gde su se okupili porodica, prijatelji i obožavaoci da joj odaju poslednju počast.

Poznato je da je na dan sahrane mlade Andrijana, na platofrmi Jutjub objavljen njen muzički opus od čak dve pesme ,,Perverzno" i ,,Ubiću te". Vrlo škatljivi spotovi i tekstovi, u mnogima su probudili sumnju da je Andrijana naslutila svoju smrt. 

Foto: ST/Dragan Kadić,Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić pevačica

 

Međutim, mnogima je promakla jedna stvar. Andrijana je po svemu sudeći želela da se javnosti predstavi pod umetničkim imenom Ana Lazić, budući da joj tako stoji u opisu njenog zvaničnog Instagram profilu. 

Andrijanina muzika nastavlja da živi i nakon njene tragične smrti, ostavljajući neizbrisiv trag na muzičkoj sceni. Njeni tekstovi i melodije ostaju kao sećanje na talentovanu pevačicu koja je svojom muzikom dotakla srca mnogih. Njena poslednja želja ispunjena je objavljivanjem pesama i spotova, čime će njen muzički legat nastaviti da inspiriše i dira ljude širom sveta.

Foto: printscreen/instagram

Andrijana Lazić Instagram

 

Andrijanin muzički opus predstavlja emotivno putovanje kroz koje je pevačica prenosila svoje misli, emocije i iskustva. Kroz svoje pesme, dotakla se različitih tema, od ljubavi i radosti do tuge i patnje, ostavljajući dubok i trajan utisak na slušaoce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading