KOJA JE VEZA IZMEĐU DVA MASAKRA I OBJAVLJIVANJA ANDRIJANINIH PESAMA: Prijatelj pevačice nastradale u Dubaiju otkrio do sada nepoznate detalje iz njenog života

Autor:

Zabava

20.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj nastradale pevačice Andrijane Lazić otkrio kako je ona povezana sa dva velika masakra koja su zadesila Srbiju!

KOJA JE VEZA IZMEĐU DVA MASAKRA I OBJAVLJIVANJA ANDRIJANINIH PESAMA: Prijatelj pevačice nastradale u Dubaiju otkrio do sada nepoznate detalje iz njenog života

Foto: printscreen/instagram

Producent Goran Ratković Rale, bio je zastupnik tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić, kao i autor dve njene kompozicije i aranžmana koje nisu objavljene za vreme njenog života. Doneo je odluku da sve proživljeno, planirano kao i sve što zna o nastradaloj pevačici otkrije u intervjuu za medije.

Foto: RTV Pink Official/Printscreen, instagram

Goran Ratković Rale i Andrijana Lazić

Rale je samo nekoliko dana pred sahranu mlade Andrijane ispričao da će pesme biti objavljene na dan ukopavanje nastradale pevačice što se i desilo tokom jučerašnjeg dana. Međutim, ono što dodatno izaziva jezu jeste da su te pesme bile planirane da se puste pre godinu dana, ali je ceo projekat obustavljen zbog dva velika masakra koja su zadesila Srbiju. 

Rale je ispričao da je Marina Tucaković pisala tekstove pesama u poznoj fazi opake bolesti, te da nije stigla da upozna mladu Andirjanu, kojoj je i pisala. 

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Goran Ratković Rale i Ana Nikolić

- Dve pesme čije smo izdavanje odložili još u maju kada su se desila dva masakra, izaći će na dan njene sahrane. Njen talenat ostavljam muzici, publici i njenoj porodici u amanet upravo kroz numere i spotove za koje je tekstove napisala moja neprežaljena Marina Tucaković. Pisala je te dve pesme u poznoj fazi svoje bolesti i nije imala vremena da upozna Andrijanu da bi znala za koga piše. Pitala me je koga da zamisli dok stvara, a ja sam rekao Anu Nikolić - izneo je Rale za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading