"MAŠINA" U BUDISAVI JE UPALJENA: U redovima Dinama se nadaju dosta uspešnijem proleću!

Autor:

Sport

29.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promovisana su i prva dva zimska pojačanja.

"MAŠINA" U BUDISAVI JE UPALJENA: U redovima Dinama se nadaju dosta uspešnijem proleću!

Foto: FK Dinamo Budisava

Prošlogodišnji član Prve novosadske lige nije se najbolje snašao u rangu ispod, što je dovelo do jako slabih rezultata tokom prvog dela sezone.

Republika

Sastav iz Budisave vezao je devet poraza od početka sezone, i prve bodove osvojio je tek u 11. kolu jesenjeg dela prvenstva. Pred sam odlazak na zimsku pauzu zabeležena su četiri trijumfa, što je u mnogome popravilo stanje na tabeli. Ekipa zimsku pauzu provodi na 12. poziciji sa isto toliko bodova.

Tokom zimske pauze bilo je radno u Sportskom centru Budisava, zgrada je sada u potpuno novom ruhu, urađena je kompletna adapatacija i zamena krova i oluka, a u planu je i krečenje prednjeg dela pre početka prvenstva.

Nakon tačno 70 dana pauze juče je sastav Dinama započeo pripreme za nastavak sezone, održana je prozivka i prvi trening na kojem su prisustvovala i neka nova lica.

Mladi i talentovani Minja Kovačević (17) vraća se na "Malu grbavicu" gde je sve počelo. Minja je u mlađim kategorijama nastupao za Dinamo, kasnije je igrao za Kać, Armiju i Petriku, gde je imao poslednji angažman. 

Drugi promovisani zimski novajlija je Mirko Radović (19), još jedan mladi fudabler koji dolazi iz redova Neština, gde je igrao u dva navrata, dok je u dosadašnjoj karijeri bio i član Suseka. Sa svoih 19 godina već ima solidno iskustvo u seniroskom fudbalu, i na proleće je spreman da pokaže šta može. Radović je u mlađim kategorijama sa velikim uspehom nastupao za Mladost GAT.

Pripreme su u toku u Budisavi, prelazni rok je "živa stvar" i može se očekivati još novina po pitanju dolazaka i odlazaka iz kluba. Za sada nije poznat datum početka drugog dela sezone, ali se zna da će Dinamo u prvom kolu nastavka dočekati sastav Petra Puače.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading