MLADI DVOJAC IZ SRPSKE LIGE: Uprava Svrljiga promovisala je prva dva zimska pojačanja!

Autor:

Sport

29.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme počinju predstojećeg vikenda.

MLADI DVOJAC IZ SRPSKE LIGE: Uprava Svrljiga promovisala je prva dva zimska pojačanja!

Foto: FK Svrljig

Velika je "gužva" na obe strane tabele u okviru Zone Centar, i iz tog razloga klubovi žele da se što bolje pojačaju za vreme aktuelnog transfer perioda.

Republika

Sastav Svrljiga zimsku pauzu provodi sa bodovnim saldom na koti 21, što je bilo dovoljno za deobu osme pozicije na tabeli. Učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza, uz tri remija "gurnuo" je tim u donji deo lige, što svakako ne zadovoljava apetite redovnog zonaša.

Čelni ljudi kluba u prethodnih par dana promovisali su prva dva zimska pojačanja Svrljiga. U redovima plavo-bele porodice iz srpskoligaške ekipe Timočanina stigao je Dimitrije Petrović (19). Petrović je prošao omladinsku školu tima iz Knjaževca, za koji je nastupao protekle jeseni u okviru Srpske lige Istok, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, i sada se vraća u sastav iz svog mesta.

U paketu sa Petrovićem iz Knjaževca stigao je i Luka Marinković (19), mladi i perspektivni golman koji ima status "bonus" igrača. Luka je baš kao i njegov novi-stari saigrač ponikao u Timočaninu, ali je protekle jeseni bio na golu Trebiča iz Sokobanje, gde je nastupao u okviru Zone Istok.

Prozivka igrača zakazana je za 3. feburara, kada će trener Nebojša Milićević okupiti fudbalere na prvom okupljanju, tada će se ujedno odraditi i prvi trening u sklopu priprema za nastavak sezone. 

Uprava kluba je ogovorila prijateljske mečeva, kroz koje će igrači brusiti formu za prolećni deo prvenstva, čiji je početak zakazan za 3. mart, kada sastav Svrljiga dočekuje ekipu Bukovika (Ražanj). Na otvaranju sezone duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading