PROŠLOSEZONSKI ZONAŠ "UPALIO MOTORE": Situacija sa početka priprema koja se ne viđa često!

Autor:

Sport

28.01.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Malošištu se cilja što bolji plasman na kraju sezone.

PROŠLOSEZONSKI ZONAŠ "UPALIO MOTORE": Situacija sa početka priprema koja se ne viđa često!

Foto: FK Malošište

Nakon sedam vezanih sezona u Malošištu se ne igra zona, ekipa se u aktuelnom prvenstvu takmiči u okviru Nišavske okružne lige, ali se možda to jako brzo promeni.

Republika

Ekipa "zimuje" na deobi prve pozicije, sa bodovnim saldom na koti 44, što je pet više u odnosu na prvog pratioca, odnosno trećeplasirani tim na tabeli. Šampion ide direktno u viši rang, dok drugo mesto daje šansu kroz baraž, ali je prošlosezonskog zonaša pehar i ekspresan povratak. 

Uprava kluba vredno radi na polju infrastrukture, a uporedo se radi i na jačanju igračkog kadra. Već je dogovorena saradnja sa Dušanom Micićem i Stevanom Mitićem, a sada je došlo vreme za promociju trećeg novajlije.

Tadija Živadinović (21), fudbaler koji je prošao omladinsku školu Rada iz Beograda, u prethodnom periodu nastupao je kao bonus fudbaler Budućnosti iz Popovca, i sada je odlučio da nastavi sa fudbalom u dresu Malošišta. Tadija igra na poziciji ofanzivnog veznog, jako je brz sa kvalitetnim i preciznim šutem.

Republika

Foto: FK Malošište

Tadija treći zimski novajlija

Juče su započete pripreme, održana je prozivka i prvi trening. Predsednik kluba, Ivan Milenković se obratio svim prisutnima i izneo je planove za drugi deo sezone, poželeo je svima puno zdravlja i uspeha u daljem takmičenju. Sve u klubu raduje podatak da su svi igrači bili prisutni, i da nije bilo izostanaka. 

Radovi na infrastrukturi su takođe u puno jeku, i na proleće se očekuje da se utakmice u Malošištu igraju u nekom novom, savremenijem ambijentu, pa da se u istom smeru nastavi i na polju rezultata.

Prolećni deo prvenstva sastav Malošišta otvara desetog marta pred svojim navijačima protiv Poleta (Radevac), prvi duel ova dva tima završen je minimalnom pobedom tadašnjeg gostujućeg tima.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading