OČEKUJE SE UZBUDLJIV PRELAZNI ROK: Kazić i Stojanović su predstavljeni, žuto-crni dres je ponovo u modi!

Autor:

Sport

28.01.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dva pojačanja su tu.

OČEKUJE SE UZBUDLJIV PRELAZNI ROK: Kazić i Stojanović su predstavljeni, žuto-crni dres je ponovo u modi!

Foto: FK Godomin

Jesenji deo prvenstva sastav Godomina završio je sa tri vezana trijumfa, što je u velikoj meri popravilo plasman. 

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji sa 13 osvojenih bodova, učinak od četiri trijumfa, jednog remija i sedam poraza pozicionirao je tim u donji deo tabele. Opstanak ne bi trebao da se dovodi u pitanje, ali je cilj na proleće svakako da se napravi proboj ka gornjem delu lige.

Prelazni rok u redovima Godomina otvoren je dolaskom Lazara Stojanovića, koji je od svoje sedme godine na fudbalskim terenima. Lazar je ljubav prema fudbalu nasledio od oca, njegov dolazak uneće svežinu u ekipu, a velika energija i strast koja ga krasi na terenu će dosta značiti na proleće. 

Nakon njega promovisan je novi-stari igrač, Vladica Kazić, svoju fudbalsku strast otkrio je sa samo 12 godina, a sada se vraća u klub gde pripada. Dobar prijatelj na terenu i van njega, odlikuje ga velika iskrenost, požrtvovanost i poštenje. Njegov idol od malih nogu je naš proslavljeni reprezentativac, Aleksandar Mitrović. 

Do početka prvenstva uprava će pokušati da osveži sve linije tima, i da igrački kadar već sada počne pripreme za sledeću sezonu. Zanimljiv podatak za prvi deo prvenstva jeste a je sastav Godomina treći najbolji gost u ligi, sa učinkom od tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz, dok su pred svojim navijačima osvojili "samo" tri boda.

U Godominu se odlično radi sa mlađim kategorijama, i sigurno je da se prate gotovo svi fudbaleri koji nastupaju "ispod" prvog tima, i da će pojedinci sigurno u pripremnom periodu dobiti priliku da se pokažu i dokažu u starijim selekcijama.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

  
  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading