KVARTET NOVAJLIJA ZA POTVRDU ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Jesenji vicešampion se ozbijlno sprema za proleće!

Autor:

Sport

28.01.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok je započet.

KVARTET NOVAJLIJA ZA POTVRDU ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Jesenji vicešampion se ozbijlno sprema za proleće!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub iz Milive igra svoju četvrtu vezanu sezonu u okviru Pomoravske okružne lige, i rezultatima tokom jesenjeg dela istakao je kandidaturu za najviši plasman.

Republika

Zimsku pauzu sastav Budućnosti provodi na deobi druge pozicije sa 37 osvojenih bodova, dva više ima jesenji prvak. Učinak od 11 trijumfa, četiri remija i dva poraza bio je dovoljan za gornji deo tabele, i na proleće će se voditi velika bitka za prva dva mesta, koja vode u viši rang. 

Prelazni rok u Milivi otvoren je dolaskom Dejana Miloševića, i o njemu ne treba trošiti puno reči, fudbaler koji je sinonim za Budućnost, višegodišnji kapiten se nakon šest meseci provedenih u redovima komšijskog RUdara vraća u svoj klub.

Drugi novajlija je Dragan Milošević, koji je kao fudbaler stasao upravo u Milivi, kasnije je nastupao u zonskom rangu takmičenja za Slogu iz Despotovca i Rembas iz Resavice. Posle par godina rada u Švedskoj, gde je takođe igrao fudbal u 3. i 4. ligi, vraća se u Budućnost da pomogne na putu ka plasmanu u viši rang.

Serija dolazaka nastavljena je Lukom Todosijevićem, unuk verovatno najvećeg virtuoza koji je ikada igrao na "Blatuši", i sin Nenada "pakera", i bivšeg kapitena Budućnosti. Luka dolazi iz Sloge (Despotovac) i svi jedva čekaju da ga vide na terenu.

Kvartet dosadašnjih promovisanih novajlija zatvara Vuk Ćurić, koji dolazi iz redova Moravca 2015 iz Krušara. Vuk je igrao u dosadašnjoj karijeri i za Jedinstvo iz Paraćina i Mijatovca, kao i za Moravu iz Ćuprije.

Po dosadašnjim aktivnostima u zimskom prelaznom roku može se videti da je uprava ozbiljno shvatila situaciju u kojoj se klub nalazi, i da ne planira olako da ispusti na proleće mesto koje vodi u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading