OČEKUJE SE "MIRNA" ZIMA: Dolaskom Đokića u redove Rampe "stvorila" se nesvakidašnja situacija u jednom klubu!

Autor:

Sport

28.01.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo koji će dosta značiti na proleće.

OČEKUJE SE "MIRNA" ZIMA: Dolaskom Đokića u redove Rampe "stvorila" se nesvakidašnja situacija u jednom klubu!

Foto: Facebook.com

Cilj ove sezone u redovima Rampe iz Požege jeste afirmacija mlađih igrača, da se kroz kvalitetan rad napravi što veći napredak i da se po mogućstvu napravi i što bolji rezultat.

Republika

Trenutno se Rampa u okviru Zlatiborske okružne lige nalazi na petoj poziciji sa 27 osvojenih bodova i učinkom od devet trijumfa i pet poraza, bez remija. Podmlađeni tim tokom jesenjeg dela pokazao je da je "tvrd orah" i da igrači pod vođstvom trenera Paunovića igraju odličan fudbal.

Prva informacija iz kluba koja je stigla za vreme pauze bila je po pitanju trenera, i nastavka saradnje sa Dejanom Paunovićem, a ovih dana je promovisan i prvi novajlija u igračkom kadru.

Prvi igrač koji je zadužio žuto-crni dres u aktuelnom prelaznom roku je Ivan Đokić (36), reč je o fudbaleru koji je proteklih osam i po godina branio boje ekipe Glumač. Pored matičnog kluba (Glumač), bio je i član Avijatičara (Vranjani) i Omladinca (Zdravčići). 

Republika

Foto: FK Rampa Požega

Očekuje se "mirna" zima

Radi se o iskusnom igraču koji će dosta značiti mladom sastavu Rampe u nastavku prvenstva, krasi ga izuzetna brzina i borbenost. Đokić podjednako dobro može odgovoriti zadacima na obe bočne pozicije na terenu.

Zanimljiva situacije će od proleća biti u redovima Rampe, jer će žuto-crni dres nositi dva Ivana Đokića, od 2018. godine u klubu je i dvadesetsedmogodišnji imenjak i prezimenjak prvog zimskog novajlije.

U redovima Rampe očekuju "miran" prelazni rok, bez većih promena u igračkom kadru, mada se to nikada ne zna. Tokom jeseni dosta mladih igrača je pokazalo svoj potencijal, i možda se jave klubovi kojima su interesantni pojedini fudbaleri iz žuto-crnog dresa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading