ZVANIČNO JE: Matić je potpisao danas za Lion, a sada je dogovoren i njegov povratak po treći put u dobro poznatu sredinu!

Autor:

Sport

27.01.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan transfer.

ZVANIČNO JE: Matić je potpisao danas za Lion, a sada je dogovoren i njegov povratak po treći put u dobro poznatu sredinu!

Foto: FK Sloga Čonoplja

Pre tri sezone ekipa iz Čonoplje takmičila se u okviru Srpske lige Vojvodine, i u aktuelnom prvenstvu Vojvođanske lige Sever klub ima odlične šanse da izbori za povratak u srpskoligaški karavan.

Republika

Zimsku pauzu Sloga provodi na liderskoj poziciji sa učinkom od 11 trijumfa, dva remija i isto tolik poraza. Bodovni saldo na koti 35 bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, uz jedan bod prednosti u odnosu na prvog pratioca, trećeplasirani sastav u ligi udaljen je šest bodova.

Na putu ka Srpskoj ligi Slogu će predvoditi na proleće Igor Radusinović (39), koji je zamenio Vidakovića koji je nakon jesenjeg dela odlučio da ne nastavi saradnju sa Slogom. U dosadašnjem transfer periodu ekpa je ojačana sa tri nova fudbalera.

Iz Subotice (Spartak) stigao je mladi i palentovani Milan Radosavljević, dok je drugi zimski novajlija bio Igor Antunić (25) koji je prethodnih godinu dana nastupao u Grčkoj. Danas je stigla potvrda trećeg zimskog novajlije.

Republika

Foto: FK Sloga Čonoplja

Sprema se jesenji prvak za napad na viši rang

Goran Knežević (33) nakon šest meseci provedenih u dresu Ravangrada 2018 iz Sombora, odlučio se za promenu sredine i u nastavku prvenstva braniće boje Sloge. Knežević je dobro poznat ljudima iz Čonoplje, jer je protekle jeseni nastupao u istog ligi, a upravo je pre toga bio i angažovan u njihovoj ligi.

Knežević je u dosadašnjoj karijeri nastupao za ŽAK iz Sombora u dva navrata, Radnički iz Bajmoka i FK Pik. Ovo će biti njegov treći mandat u timu iz Čonoplje, u prva dva sakupio je ukupno 2 godine, i sada će ovaj iskusni štoper započeti novu epizodu u dobro poznatoj sredini.

Prolećni deo prvenstva sastav Sloge otvara pred svojim navijačima protiv Bačke 1901, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 6:3.

BONUS VIDEO: 

 


 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading