NAVIJAČI SA NESTRPLJENJEM OČEKUJU PRELAZNI ROK: Uprava je isti otvorila odlascima!

Autor:

Sport

16.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzo se očekuju i novajlije.

NAVIJAČI SA NESTRPLJENJEM OČEKUJU PRELAZNI ROK: Uprava je isti otvorila odlascima!

Foto: FK Obilić Zmajevo

Odlasci

Igra tim iz Zmajeva svoju drugu vezanu sezonu u okviru Vojvođanske lige Sever, i trenutno beleži bolje rezultate u odnosu na prošlu takmičarsku godinu.

Republika

Zimsku pauzu sastav Obilića provodi na šestoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 24. Učinak od osam trijumfa i sedam poraza, bez remija bio je dovoljan za plasman u gornji deo tabele, što je dovelo do toga da ekipa "mirno" odigra drugi deo sezone.

Tokom letnjeg prelaznog roka uprava kluba je odradila odličan posao, već smo pisali o tome da su sva pojačanja opravdala očekivanja na terenu, i da su za kratak period postala jako bitan deo tima. Zimski transfer period je pred vratima, i svi simpatizeri Obilća očekuju da se barem ponovi letošnji, a da se isti po mogućnosti i nadmaši.

Uprava kluba je pre zvanične promocije novajlija, obelodanila imena fudbalera koji su napustili Zmajevo, i koji su već dogovorili nove angažmane. Milan Kobilarov će karijeru nastaviti u Proleteru iz Ravnog Sela, Stojan Pilipović je zadužio opremu Omladinca (Stepanovićevo), Miroslav Živojnov (OFK Kikinda), dok će Vukan Popović ovog proleća nositi dres Ravangrada iz Sombora. 

Čelni ljudi Obilića su kratkom porukom pozdravili svoje sada već bivše igrače:

- Momci hvala Vam za sav doprinos koji ste dali našem klubu, hvala za svaku kap znoja i svu požrtvovanost. Vrata našeg kluba su vam uvek otvorena, srećno u novim sredinama i pokažite svoj kvalitet! 

Da jesenji deo prvenstva u redovima Obilića nije završen sa tri vezana poraza, plasman bi bio sigurno dosta bolji (po trenutnom stanju to bi bila treća pozicija). Uprava kluba će sada pokušati da ojača igrački kadar, i da se na proleće stigne do što boljeg mesta u samom vrhu tabele.

BONUS VIDEO: 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading