MLADI REPREZENTATIVNI ČUVAR MREŽE NA NOVOJ ADRESI: Priliku za dokazivanje imaće na velelepnom stadionu!

Autor:

Sport

16.01.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred njim je svetla budućnost.

MLADI REPREZENTATIVNI ČUVAR MREŽE NA NOVOJ ADRESI: Priliku za dokazivanje imaće na velelepnom stadionu!

Foto: Privatna arhiva Vuk Mitrović

Tri sezone vezala je ekipa Loznice u okviru Prve lige Srbije, ali je ovu takmičarsku godinu započela u Srpskoj ligi Zapad, otvoren je novi stadion u Loznici, ali će se na istom, barem do kraja aktuelnog prvenstva igrati mečevi trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Zimsku pauzu tim sa stadiona "Lagator" provodi na četvrtoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, učinak od osam trijumfa, četiri remija i tri poraza trenutno je dovoljan za plasman u gornji deo tabele, ali sa zaostatkom od 12 bodova u odnosu na lidera.

Protekle jeseni na golu Podunavca iz Belegiša našao se Vuk Mitrović (18), reč je o mladom i perspektivnom čuvaru mreže koji je kao pozajmljeni fubaler Voždovca branio u okviru Srpske lige Vojvodina. 

Vuk je ponikao u školi fudbala Pčelinjo, odakle je otišao u Zemun, nakon toga je bio član Torlaka, da bi stigao do Voždovca. Pozajmica u Belegišu završena je nakon šest meseci, i sada je određena nova, Mitrović će se truditi da sakupi prekopotrebne minute za dalji napredak u karijeri u dresu Loznice.

Mitrović je zabeležio i dva nastupa za U18 reprezentaciju naše zemlje, tom prilikom je primio jedan gol, dok je na drugom meču ostao nesavladan. O njegovom talentu uveliko se govori, imajući u vidu da je reč o fudbaleru koji ima status "bonusa", sigurno je da će dobiti određenu priliku na "Lagatoru" predstojećeg proleća.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading