PRIPREME SU ZAPOČETE: Sledi promocija novajlija u redovima Ratara!

Autor:

Sport

28.01.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dva zimska pojačanja su predstavljena!

PRIPREME SU ZAPOČETE: Sledi promocija novajlija u redovima Ratara!

Foto: FK Ratar Kruščica

Sprema se igrački kadar za proleće

Druga južnobanatska liga (grupa Istok) je "domaći teren" za fudbalski klub Ratar (Kruščica), gde se ekipa uglavnom plasira u gornji deo tabele, međutim u aktuelnom prvenstvu je situacija nešto drugačija.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na deobi 11. pozicije sa 14 osvojenih bodova, i glavni "krivac" za ovakav plasman su serije bez osvojenih bodova, kojih je ove jeseni bilo u dva navrata. Cilj za prolećni deo prvenstva je svakako da se što pre obezbedi i matematički opstanak i da se stigne do gornjeg dela tabele.

Prvo zimsko pojačanje Ratara je Miljan Ostojić (21), doskorašnji fudbaler Vojvodine iz Crvene Crkve, gde je proveo poslednjih šest meseci. Ostojić je u dosadašnjoj karijeri bio član BAK-a u dva navrata, Ševaca iz Kusića u tri epizode i Banata iz Vršca. 

Drugi novajlija je mladi i talentovani dvadesetogodišnji Marko Borković, koji je ponikao u ekipi Vršca, ali je prve ozbiljnije seniorske minute sakupljao u dresu Potpornja, gde je proveo prethodne četiri godine. Borković će u Rataru ojačati konkurenciju na poziciji golmana, stiže iz višeg ranga i dosta će značiti ekipi tokom proleća.

Prethodnog vikenda započete su pripreme, i nakon tri nedelje treninga krenuće i pripremne utakmice. Čelni ljudi kluba zakazali su za sada četiri meča, prvi je 11. februara kada će Ratar odmeriti snage sa Borcem pred svojim navijačima, zatim ga očekuju tri vezana gostovanja. OFK Banat (18.02), Ševac (25.02) i Polet (03.03), su za sada zakazane provere.

Prolećni deo prvenstva ekipa otvara na gostovanju Banatu iz Vršca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 5:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading