NOVO KVALITETNO POJAČANJE: Rosulj zadovoljan - "Raduje me što smo primamljivi i igračima iz viših rangova takmičenja"!

Autor:

Sport

30.12.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrti novajlija je tu.

NOVO KVALITETNO POJAČANJE: Rosulj zadovoljan - "Raduje me što smo primamljivi i igračima iz viših rangova takmičenja"!

Foto: FK Borac Sakule

Radi se u Sakulama na visokom nivou, po svemu prikazanom tokom jesenjeg dela samo je pitanje ko će od prva dva tima na tabeli Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) direktno u viši rang, a ko će to pokušati kroz baraž.

Republika

Od kraja jesenjeg dela prvenstva uprava je sa trenerom Rosuljem krenula u jačanje tima, u dosadašnjem periodu u ekipu su stigla dva nova lica. Miroslav Bojković (39) odlučio je da se vrati u Sakule, gde je već nosio dres Borca, ali u višim rangovima takmičenja. Nakon njega, opremu kluba zadužio je i Nemanja Lazin (27), koji pokriva više pozicija u defanzivi. Andrija Zakoč (24) takođe spada u grupu povratnika, on je u Srpskoj ligi nosio dres sada već novog-starog društva. 

Četvrti novajlija u Sakulama predstavljen je pre par trenutaka, reč je o iskusnom golmanu, Nikoli Protiću (31). U dosadašnjoj karijeri Protić je bio "jedinica" Zlatice, Proleter 2006 iz Zrenjanina, ŽAK iz Kikinde, Železnički (Banat Bagljaš) i Vojvodine iz Bašaida, odakle i stiže u dres Borca. 

Šef sturčnog štaba jesenjeg šampiona, Nenad Rosulj je za naš portal povodom predstojećeg perioda poručio:

- Zakazali smo početak priprema za treći februar, već smo zakazali šest prijateljskih utakmica. Dovedeni su igrači koji bi svojim kvalitetom trebali da unaprede našu igru, možda će biti još nekog novajlije, ali to pre svega zavisi od toga da li ćemo naći ono što tražimo. Vezni igrač nam je sada prioritet, uprava je za sada odradila odličan posao, pa ne sumnjam da ćemo uspeti da rešimo i pitanje "veze". Klub je pokazao da je primamljiv i za igrače koji su igrali ozbiljne lige prošle polusezone, hvala svima koji pružaju podršku kako bi se vratili na staze stare slave.

Prolećni deo prvenstva sastav Borca otvara 17. marta kada će gostovati trećeplasiranoj Jugoslaviji iz Jabuke.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading