VISOKI CILJEVI ZAHTEVAJU OZBILJAN RAD: Poznat datum početka priprema, kao i rivali u sklopu istih!

Autor:

Sport

30.12.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po imenima klubova se može videti da se Zeka sprema za "nešto veliko".

VISOKI CILJEVI ZAHTEVAJU OZBILJAN RAD: Poznat datum početka priprema, kao i rivali u sklopu istih!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Ne kriju se velike ambicije na "Teatru snova" tokom zimske pauze, klub se na svim nivoima priprema za prolećne bitke, koje mogu biti presudne po pitanju plasmana u viši rang takmičenja.

Republika

Sastav Zeke zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji na tabeli, zaostatak u odnosu na lidera je pet bodova, ali je isto tolika i prednost u odnosu na trećeplasirani tim u ligi. Tim iz Ravnja od završetka prvog dela sezon pojačali su Dragoslav Čupić (LSK Laćarak - golman), Mladen Ilić (Budućnost Salaš Noćajski - defanzivac), Nemanja Jurišić (Hajduk Stanko - defanzivac) i Petar Majstorović koji je stigao iz redova Srema (Sremska Rača) i koji zauzima mesto u samom špicu napada. 

Da uprava radi na visokom nivou, i da je trenutni plasman shvaćen jako ozbiljno, kao i planovi za drugi deo sezone, pokazuje i najnovija objava na zvaničnom profilu kluba na društvenim mrežama. Čelni ljude "Zeke" obelodanili su plan prijateljskih utakmica koje će se odigrati u sklopu priprema za prolećni deo prvenstva.

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Kolektiv iz Ravnja

Prva provera jesenjem vicešampionu biće 4. februara kada će snage odmeriti sa sastavom Mladosti iz Prnjavora, sedam dana kasnije rival će biti Podrinje iz Mačvanske Mitrovice. Sredinom drugog meseca nove kalendarske godine Jedinstvo iz Štitara će "proveriti" tim "Zeka", nedelju dana kasnije Stojan Lazar iz Sovljaka će biti rival, dok je generalna proba zakazana za 3. mart kada će se sastav Hajduk Stanka iz Crne Bare naći na drugoj polovini terena.

Po zakazanim proverama može se videti da će klub odmeriti snage sa timovima iz jačih rangova takmičenja, i da će baš u tom periodu uprava imati priliku da vidi gde se klub "nalazi". Početak priprema zakazan je za 21. januar, kada će se igrači prvi put okupiti u novoj godini.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading