"PRELAZNI ROK JE ŽIVA STVAR": Cvetković se vraća kući kako bi pomogao matičnom klubu da se što bolje plasira na tabeli!

Autor:

Sport

28.01.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki povratak!

"PRELAZNI ROK JE ŽIVA STVAR": Cvetković se vraća kući kako bi pomogao matičnom klubu da se što bolje plasira na tabeli!

Foto: Shutterstock

Plasman u sredinu tabele nakon prvog dela sezone nije nešto što se očekivalo u redovima Jašunje, i svi u klubu će se potruditi da to znatno poprave na proleće.

Republika

Uprava kluba je odlučila da izvrši određene promene u igračkom kadru. Opremu Jašunje redom su zaduživali vezista Stefan Đorđević, štoper Aleksandar Stojković, igrač sredine terena Dimitrije Denčić i napadač Mladen Tasić.

I pored toga što su čelni ljudi kluba nagovestili da dolazaka više neće biti, ipak je ispala prilika za angažovanje kvalitetnog igrača, i ista je iskorišćena.

Ivan Cvetković (36) ponikao je u Jašunji, gde je proveo četiri godine svoje karijere, nakon toga je bio član Radničkog (Pertate), Borca (Bunibrod) i Goblena (Badince). Leta 2020. godine Cvetković je obukao dres Sloge iz Lipovice, čije je boje branio do aktuelnog prelaznog roka.

Republika

Foto: FK Jašunja

Cvetković se vraća kući

Poslednje tri sezone Ivan je nastupao u okviru Jablaničke okružne lige, i u aktuelnom prvenstvu sa svojim sada već bivšim saigračima je stigao do plasmana na 13. poziciju na tabeli.

Cvetković je sada odlučio da "siđe" u dva ranga niže takmičenje, kako bi pomogao svom matičnom klubu da se što bolje plasira do kraja sezone. Reč je o igraču koji može odgovoriti zadacima na više pozicija u veznom redu, što je njegova velika prednost, imajući u vidu da ima dobro iskustvo.

Dobro je poznata rečenica "prelazni rok je živa stvar", tako je i bilo do pre par dana u redovima Jašunje, ali je ipak "iskočio" Cvetković, međutim sada bi trebalo da to bude to što se tiče dolazaka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading