MLADENOVIĆ SE "VRAĆA" U MALU BILJANICU: Posebno je impresivna njegova statistika po pitanju zabeležnih javnih opomena!

Autor:

Sport

13.01.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje za napad na viši rang!

MLADENOVIĆ SE "VRAĆA" U MALU BILJANICU: Posebno je impresivna njegova statistika po pitanju zabeležnih javnih opomena!

Foto: Privatna arhiva Aleksandra Mladenovića

Borba za šampionski pehar u okviru Gradske lige Leskovac će na proleće biti posebno zanimljiva, pola lige konkuriše za najviši plasman, jer je bodovna razlika mala između klubova.

Republika

Sastav Marjana iz Male Biljanice protekle jeseni zabeležio je učinak od šest trijumfa i tri poraza, bez remija, što je dovelo do plasmana na treće mesto na tabeli. Bodovni saldo na koti 18 bio je dovoljan za četiri boda zaostatka za liderom, odnosno dva za drugoplasiranom ekipom.

Sastav iz Male Biljanice je u prvom delu sezone tresao mrežu rivala u 29 navrata, što je dovelo do epiteta najboljeg napada u ligi, a da bi se taj trend nastavio i na proleće, uprava je odlučila da ojača igrački kadar.

Aleksandar Mladenović (31) nakon šest meseci "odmora" od fudbala, vraća se takmičarskim mečevima, i na proleće će braniti boje Marjana. Reč je o fudbaleru koji je prošle sezone bio član Kumarerva, ali je zbog gašenja kluba ostao bez angažamana protekle jeseni.

Republika

Foto: Privatna arhiva Aleksandra Mladenovića

Mladenović se vraća fudbalu

Mladenović je u prvih šest meseci protekle kalendarske godine zabeležio 13 nastupa u višem rangu, i tom prilikom je zabeležio osam asistencija uz jedan pogodak. Reč je fudbaleru koji podjednako dobro može odgovoriti zadacima na poziciji zadnjeg, ali i prednjeg veznog. 

Još jedna jako zanimljiva činjenica povodom zimskog novajlije u redovima Marjana jeste da se za proteklih 13 godina igračke karijere, Mladenović ni jednom nije našao zapisan u sudijskoj beležnici po pitanju javnih opomena. Imajući u vidu da je tokom karijere bio na mestu zadnjeg veznog, zaista je impresivno da nikada nije "požuteo".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading