NAKON SERIJE ODLAZAKA DOŠLO JE VREME ZA POJAČANJA: Napadačka linija jača se fudbalerom iz redova superligaša!

Autor:

Sport

12.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman je da se dokaže i pokaže u crveno-belom dresu.

NAKON SERIJE ODLAZAKA DOŠLO JE VREME ZA POJAČANJA: Napadačka linija jača se fudbalerom iz redova superligaša!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Istorijski plasman u elitni rang takmičenja u našoj zemlji i dalje se čeka u redovima Radničkog iz Sremske Mitrovice

Republika

Već dve uzastopne sastav Radničkog stiže do plej-ofa, ali ne uspeva da se domogne pozicije koja vodi u viši rang takmičenja. U aktuelnoj sezoni tim iz Sremske Mitrovice trenutno zauzima sedmu poziciju sa 28 osvojenih bodova. Mesto koje vodi direktno u Superligu Srbije udaljeno je šest bodova trenutno.

Što se tiče igračkog kadra, ovih dana se pisalo dosta o odlascima iz Sremske Mitrovice, a sada je došlo vreme za promociju prvog zimskog novajlije. 

Talentovani mladi napadač Mladosti iz Lučana, Stefan Stanisavljević (21) do kraja sezone braniće boje Radničkog iz Sremske Mitrovice kao pozajmljeni fudbaler iz redova superligaša. Tokom jesenjeg dela prvenstva Stanisavljević je nastupao za Kolubaru, gde je na 19 utakmica zatresao mrežu rivala u četiri navrata.

Republika

Foto: FK Kolubara Lazarevac

Stanisavljević na novom "kaljenju"

Stanisavljević je ponikao u mlađim kategorijama Spartaka iz Subotice, kasnije je kroz karijeru bio član Jedinstva iz Paraćina, Radničkog (Svilajnac), Bačke i Jagodine, odakle je otišao u Lučane, čiji je član od početka kalendarske 2023. godine. 

Probaće tim iz Lučana da "probudi" Stanisavljevića na pozajmici u prvoligaškom karavnu, gde će sigurno dobiti priliku da se pokaže i dokaže. Prednost Stanisavljevića je ta što je "bonus igrač", što može garantovati prekopotrebne minute tokom prolećnog dela prvenstva.

U narednih par dana može se očekivati još novosti po pitanju novajlija u Sremskoj Mitrovici, prozivka je održana juče, i danas se očekuje da igrači zajedno sa trenerom odrade prvi trening na terenu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading