USPELI SU DA GA ZADRŽE LETOS, ALI SADA JE ODLAZAK POTVRĐEN: Maksa karijeru nastavlja na novoj adresi!

Autor:

Sport

12.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je sigurno, njegov novi klub neće imati problema sa slobodnim udarcima.

USPELI SU DA GA ZADRŽE LETOS, ALI SADA JE ODLAZAK POTVRĐEN: Maksa karijeru nastavlja na novoj adresi!

Foto: OFK Bosut

Fudbalski klub OFK Bosut za aktuelnu sezonu imao je za cilj da napadne plasman u viši rang takmičenja, ali je jako loše ekipa ušla u takmičarsku godinu.

Republika

U uvodne četiri utakmice ekipa je zabeležila isto toliko poraza, i već tada je bilo jasno da će se klub jako teško uključiti u borbu za najviši plasman. Nakon toga napravljena je serija od šest mečeva u kojima su zabeležena pet trijumfa i jedan remi. Trenutno se OFK Bosut nalazi na deobi četvrtog mesta sa 16 osvojenih bodova.

Što se tiče igračkog kadra i aktuelnog transfer perioda, za sada je klub potvrdio samo jedan odlazak. Miloš Maksimović (27) nakon godinu i po dana provedenih u OFK Bosutu, odlučio se da je vreme za promenu sredine.

Republika

Foto: OFK Bosut

Maksimović napustio OFK Bosut

Klupsko saopštenje povodom njegovog odlaska prenosimo u celosti:

- Ovim putem želimo da se oglasimo sa informacijom da je jedan od naše braće danas zvanično napustio klub. Reč je o Milošu Maksimoviću poznatijem pod nadimkom Maksa. U prethodne dve sezone ovaj momak pokazao je da slobodan udarac i nije tako teška prilika za postizanje gola, došao u tišini i postao jedan od bitnijih šrafova u ovom pogonu, uklopio se među mangupe i sjajno funkcionisao sa njima. Upoznao je kulturu našeg sela i sa istom se stopio. Naučio šta je rivalitet Martinčana i Kuzminaca iako isti igraju zajedno za Bosut, naučio šta za Bosućane znači pobeda, a šta poraz i uspešno se suočavao sa navijačima koji su uvek imali najviša očekivanja i kad to nije bilo realno. Stekao prijateljstva za ceo život, i postao jedan od nas. Hvala ti Makso na svemu što si uradio za naš klub, vrata OFK Bosuta će ti biti uvek otvorena.. 

Maksimović je u dosadašnjoj karijeri pored OFK Bosuta bio član Jedinstva iz Stare Pazove, Omladinca (Novi Banovci) i Radničkog iz Nove Pazove. Sada je vreme za novi izazov, igrač njegovih karakteristika sigurno neće biti dugo bez angažmana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading