POVRATAK U DOBRO POZNATU SREDINU: Radivojeva je povreda omela protekle jeseni, sada je vreme za novi izazov!

Autor:

Sport

12.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka trenera povodom odlaska je posebna priča.

POVRATAK U DOBRO POZNATU SREDINU: Radivojeva je povreda omela protekle jeseni, sada je vreme za novi izazov!

Foto: Privatna arhiva Miljana Radivojeva

Opet u Spartaku

Bivši član srpskoligaškog karavana već šest godina takmiči se u okviru PFL-a Pančevo, gde je prošle sezone bio nadomak prilike da se plasira u viši rang (3. mesto na tabeli).

Republika

U aktuelnom prvenstvu Spartak "zimuje" osmoj poziciji sa 22 osvojena boda, učinak od sedam trijumfa, isto toliko poraza i jednog remija bio je dovoljan za plasman u sredinu tabele. Tokom celog proleća tim iz Debeljače igrao je u promenjivoj formi, i to je "koštalo" klub boljeg mesta.

Što se tiče igračkog kadra Spartaka, stigla je informacija direktno od jednog fudbalera povodom prelaska u Debeljaču. Miljan Radivojev (36) nakon šest meseci provedenih u Vulturulu vraća se u sredinu odakle je i otišao u Grebenac.

Radivojev protekle jeseni nije uspeo da pokaže svoj pun potencijal, odigrao je samo pet utakmica i zabežio je tri pogotka. Povreda je sprečila Miljana da upiše više nastupa tokom proteklih šest meseci, ali je ista sada prošlost.

O kakvom napadaču, i pre svega igraču i čoveku se radi, dovoljno govori poruka njegovog sada već bivšeg trenera povodom odlaska iz Vulturula:

- Miljan je banatski "Pipo Inzagi", u početku je bio odličan, dok su ga kasnije omele povrede. O njemu kao fudbaleru imam visoko mišljenje, sportska kultura na najvišem stepenu, vrlo pozitvan za ekipu. Kao čovek i drug takođe sve pohvale, žao mi je što ide iz našeg tabora, i želim mu puno sreće na zelenom terenu. Naravno, dosta golova i pobeda, ali ne i protiv nas.

U dosadašnjoj karijeri Radivojev je bio član Poleta (Idvor), Banata (Ilandža), Doline (Padina), Vojvodine (Crepaja), Jugoslavije (Jabuka), Dunava (Banatska Palanka) i Borca iz Starčeva. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading