NOVO-STARO LICE U PLAVO-BELOM DRESU: Uprava kluba prelazni rok otvorila je velikim povratkom!

Autor:

Sport

12.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rado viđen fudbaler među svim navijačima.

NOVO-STARO LICE U PLAVO-BELOM DRESU: Uprava kluba prelazni rok otvorila je velikim povratkom!

Foto: FK Umka

Prošlogodišnji šampion Prve beogradske lige (grupa A) odlično se snašao u višem rangu takmičenja, i na proleće će voditi borbu za novu promenu lige.

Republika

Sastav Umke zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji na tabeli sa učinkom od osam trijumfa, tri remija i četiri poraza. Jesenji deo prvenstva završen je sa 27 osvojenih bodova, mestu u baražu za plasman u Srpsku ligu udaljeno je samo dva boda, dok je lider na šest bodova prednosti u odnosu na plavo-bele.

Ervin Kačar (32) prvo je zimsko pojačanje Umke, reč je o fudbaleru koji je proteklih šest meseci branio boje Jošanice iz Novog Pazara, i sada se vraća u plavo-beli dres, odakle je i otišao u ekipu koja se takmiči u okviru Srpske lige Zapad. 

Upravo u ovo vreme prošle kalendarske godine Kačar je stigao u Umku, i tokom proleća je pokazao da se radi o sjajnom igraču, i u tih šest meseci Ervin je ostavio odličan utisak među svima u klubu. Sada se vraća u dobro poznatu sredinu da pomogne svojim bivšim saigračima da se domognu što boljeg plasmana. Svojim brilijantnim potezima osvojio je srca mnogim Umljanima, i velik oje zadovoljstvo što će publika imati opet prilike da ga vidi.

Ervin je u dosadašnjoj karijeri branio boje velikog broja klubova, pored Umke i Jošanice nastupao je i za Novi Pazar, Tutin, Berane i Petrovac (Crna Gora), Pobedu Prilep (Makedonija), AS Koma (Austrija).. Njegovo iskustvo kao i velika posvećenost obavezama po pitanju fudbala sigurno će dosta značiti saigračima u plavo-beloj opremi.

Prolećni deo prvenstva Umka otvara drugog marta na gostovanju Kaluđerici, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading