DILEME VIŠE NEMA: Euforija među navijačima dostiže vrhunac - od proleća crveno-beli dres će nositi sa velikim ponosom!

Autor:

Sport

12.01.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pružio je ruku predsedniku kluba.

DILEME VIŠE NEMA: Euforija među navijačima dostiže vrhunac - od proleća crveno-beli dres će nositi sa velikim ponosom!

Foto: Privatna arhiva Vladimira Kojičića

Radi se uveliko na jačanje igračkog kadra u Ravnom Selu, u dosadašnjem transfer periodu opremu Proletera zadužila su šest fudbalera.

Republika

Redom su ruku čelnim ljudima kluba pružali Radoman Roganović, Branislav Zbućnović, Siniša Zeljić, Luka Savić, Aleksandar Perazić i Milan Kobilarov. Što se tiče odlazaka, bilo ih je, ali ćemo o tome kada se sve potvrdi od strane novih "adresa" sada već bivših fudbalera tima iz Ravnog Sela.

Sinoć je stigla informacija da je predsednik kluba, Bogdan Krčmar dogovorio nastavak saradnje sa veoma bitnim faktorom u igračkom kadru. Jedan od najboljih fudbalera Proletera, Vladimir Kojičić (35) nastaviće i od proleća da nosi opremu tima iz Ravnog Sela.

Kojičić je za naš portal povodom nastavka saradnje poručio:

- Kao igrač promenio sam mnogo klubova, od najvišeg do najnižeg ranga, ali nigde nisam igrao sa tolikim emocijama kao u mom Ravnom Selu, kao u mom Proleteru! S obzirom da idu godine zadovoljstvo će mi biti svaka naredna utakmica za klub u kom sam načinio prve korake, a nadam se da će ih biti još dosta. Cilj nam je da se ove godine iskristališe okosnica ekipe, pa da na početku sledeće sezone uz adekvatna pojačanja i napadnemo ligu. Za kraj , srdačan pozdrav za stranicu “Nize Lige Republika”! Živeli!

Vladimir je dres tima iz Ravnog Sela u aktuelnom mandatu zadužio proteklog leta, pre toga je nastupao za Njegoš (Lovćenac), OFK Vrbas, Tatru, Stražilovo, Šajkaš iz Kovilja, Sinđelić iz Beograda..

Odluka Kojičića da nastavi sa "šutiranjem lopte" u Ravnom Selu pokazuje da je stvorena zdrava sredina, i da je to mesto u koje će se u narednom periodu rado vraćati i dolazati fudbaleri.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading