TRENER PAVLOVIĆ DOBRO JE UPOZNAT SA NJEGOVIM KVALITETIMA: Sastav Posavine dobio je prvo zimsko pojačanje!

Autor:

Sport

12.01.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Započeto je jačanje igračkog kadra u Stublinama.

TRENER PAVLOVIĆ DOBRO JE UPOZNAT SA NJEGOVIM KVALITETIMA: Sastav Posavine dobio je prvo zimsko pojačanje!

Foto: FK Posavina Stubline

Prvi zimski novajlija

Sastav Posavine zimsku pauzu u okviru Opštinske lige Obrenovac provodi na 12. poziciji sa deset osvojenih bodova. Plan uprave je da se u drugom delu prvenstva napravi bolji rezultat, i da se plasman na kraju proleća poboljša.

Republika

Pre početka rada na igračkom kadru, promovisani su novi dresovi, a nakon njih došlo je i do promocije novog šefa stručnog štaba. Boško Pavlović (42) na poziv čelnih ljudi kluba odlučio je da vodi ekipu u predstojećem periodu. Reč je o šefu stručnog štaba koji se u prethodnom periodu nalazio na klupi Sloge iz Ratara i Skele.

U dogovoru sa trenerom završen je posao po pitanju prvog zimskog pojačanja, promovisan je Veljko Veličković (25) golman koji je proteklih šest meseci bio "jedinica" Skele. Pavlović je dobro upoznat sa kvalitetima novog čuvara mreže, jer je već sarađivao sa njim na prethodnom njegovom angažmanu.

Republika

Foto: FK Posavina Stubline

U novoj opremi na proleće

Talentovani golman prošao je školu fudbala iz Obrenovca, kasnije je nastupao za Omladinac iz Velike Plane, Rvate, Borac (Ušće) i ekipu Skele. Sastav Posavine i pored nešto slabijeg plasmana po broju bodova, ne stoji loše u koloni primljenih golova. Njihova mreža tresla se u 24 navrata, što je dovoljno za osmu odbranu u ligi.

Dolaskom Veličkovića započet je proces jačanja igračkog kadra, trener Pavlović sigurno neće gomilati igrače, već će pokušati da dovede samo one koji će doneti dodatni kvalitet i koji će dati svoj maksimum na proleće kako bi klub ostvario što bolji plasman.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading