"KOČIJA BELA I DALJE VOZI KROZ SASE": Serija uspešnih pregovora je nastavljena!

Autor:

Sport

12.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako dolazi vreme i za jačanje igračkog kadra.

"KOČIJA BELA I DALJE VOZI KROZ SASE": Serija uspešnih pregovora je nastavljena!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Fudbalski klub Polet (Novi Karlovci) u okviru Sremske lige "zimuje" na devetoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22. Imajući u vidu da je reč o ekipi koja je sa statusom "novajlije" u ligi, zabeležen je odličan plasman.

Republika

Što se tiče prolećnog dela, ekipa će sa određenim izmenama nastupiti u drugom delu sezone, pre svega došlo je do promene na klupi Poleta. Nikola Popov doskorašnji trener Sremca iz Vojke, odlukom uprave vodiće klub tokom prolećnog dela prvenstva. 

Dobre pregovaračke sposobnosti pokazali su u upravi Poleta, dogovoren je nastavak saradnje sa Markom Savićem, Vukašinom Petkovićem, Aleksandrom Sokolovićem, Milanom Jerkovićem i Stefanom Krkobabićem.

Saradnja sa još jednim fudbalerom je dogovorena i za drugi deo sezone, levi bek Petar Kočijašević (28) pružio je ruku čelnim ljudima poleta. Već neko vreme trajali su razgovori i na kraju na obostrano zadovoljstvo je dogovoren nastavak saradnje.

Republika

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Drugarstvo pre svega

Levi bek je tokom protekle jeseni imao nekoliko odličnih partija, svi u klubu se nadaju da će podići nivo igre za drugi deo prvenstva, i da će ekipi pomoći pre svega da se igra dobar fudbal, ali i da se na kraju ostvari što bolji plasman.

Kočijašević je pored Poleta u dosadašnjoj karijerio bio i član PKB-a, slovena, Napretka (Popinci), Poleta iz Idvora, Slobode (Donji Tovarnik), kao i Radničkog iz Sremske Mitrovice i sa Novog Beograda.

Iz kluba je povodom potvrde nastavka saradnje sa Petrom, stigla i informacija da će se ubrzo znati i sa kojim igračima nije nastavljena saradnja, a onda će se krenuti i sa jačanjem igračkog kadra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading