SVI ASPEKTI SU UZETI U OBZIR: Nova godina je donela i razrešenje važnog pitanja - "žuta podmornica" ima novog šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.01.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve poznato.

SVI ASPEKTI SU UZETI U OBZIR: Nova godina je donela i razrešenje važnog pitanja - "žuta podmornica" ima novog šefa stručnog štaba!

Foto: FK Sremac Vojka

Fudbaleri Poleta iz Novih Karlovaca jesenji deo sezone u okviru Sremske lige okončali su na devetoj poziciji sa ukupno 22 osvojena boda i slobodno se može reći da se ekipa nalazi na klackalici između dva dela tabele i serija dobrih, ili lošijih rezultata može usloviti krajnje ostvarenje u aktuelnoj takmičarskoj godini.

 

Žuto-plavi su u prethodnom periodu zabeležili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija, što nije okarakterisano kao zadovoljavajuće i klub je odlučio da ove zime angažuje novog šefa stručnog štaba.

Nakon dugog vaganja, rukovodstvo Poleta je odlučilo da ekipu poveri Nikoli Popovu koji će u narednom periodu biti "kormilar žute podmornice".

U prethodnom periodu Nikola Popov j sedeo na klupi ekipe Sremca iz Vojke, ali je početkom meseca decembra 2023. godine dogovoren sporazumni prekid saranje, s obzirom da u redovima crveno-belih iz Vojke nisu bili zadovoljni 11. pozicijom u okviru Sremske lige.

Povodom angažovanja novog trenera u redovima sportskog kolektiva iz Novih Karlovaca su istakli:

- U Novu godinu naša ekipa ulazi sa novim trenerom. Dugo se vagalo ko bi bio najbolje rešenje za klupu Poleta i na kraju je odlučeno da je to Nikola Popov. Pre svega mlad i perspektivan trener koji voli da radi, u nekoliko klubova je radio kao pomoćnik, dok je samostalno vodio Hajduk iz Beške i Sremac iz Vojke u dva navrata. Želimo mu puno sreće u radu i očekujemo da ćemo zajedno napredovati.

Foto: FK Polet Novi Karlovci

"Žuta podmornica" kreće u narednu avanturu sa novim kormilarom

 

Rukovodstvo poleta je takođe istaklo da će se u narednom periodu u dogovoru sa novim šefom stručnog štaba, raditi na angažovanju pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Kada je reč o nastavku takmičenja, Nikola Popov će na klupi Poleta debitovati u susretu 16. takmičarske runde kada u Nove Karlovce stiže Graničar iz Kuzmina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading