KAROLIĆ POVODOM TRANSFERA PORUČUJE: "Spreman sam da golovima i igrama obradujem klub i selo"!

Autor:

Sport

12.01.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija u Napretku je protekle jeseni na deset utakmica bio učesnik čak 15 golova.

KAROLIĆ POVODOM TRANSFERA PORUČUJE: "Spreman sam da golovima i igrama obradujem klub i selo"!

Foto: Privatna arhiva Vladimira Karolića

Ove zime jako je prometno u "Šuljmu", promovisan je novi trener, a nakon njega redom se jačaju sve linije tima.

Republika

Šef stručnog štaba, Mile Ćuruvija, pokušaće sa igračima da nadoknadi zaostatak u odnosu na lidera koji iznosi šest bodova, i da se Napredak uključi u borbu za plasman u viši rang takmičenja. 

Igrački kadar je do sada ojačan dolaskom čak šest fudbalera, redom su opremu Napretka zaduživali Jasmin Smajlović, Sava Vuković, Vladimir Karolić, Dušan Mađarovski, Anđelko Simić, Nikola Vićentić, Srđan Savatić i Aleksandar Anđić.

Kontaktirali Karolića, koji je za naš portal povodom nove epizode u karijeri izjavio:

- Radujem se novom izazovu u karijeri, stižem u sredinu gde ću trenirati sa novim trenerom, i igrati sa novim saigračima. Potrudiću se da pružim moj maksimum i da golovima obradujem kako klub, tako i sve simpatizere. Napornim i vrednim radom možemo da uradimo mnogo, idemo korak po korak i nadamo se najboljem. 

Protekle jeseni Vladimir je branio boje Mitrosa, na deset ligaških utakmica zabeležio je devet golova i šest asistencija. Karolić igra podjednako dobro na obe krilne pozicije, ali se bolje oseća na mestu desnog krila. Reč je o fudbaleru kojeg krasi velika brzina, borbenost i odličan udarac levom nogom.

U dosadašnjoj karijeri Vladimir je pored dva mandata u redovima Mitrosa, bio i član LSK-a iz Laćarka, Graničara iz Kuzmina, Podrinja (M. Mitrovica), kao i Radničkog i Srema i Sremske Mitrovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading