POSAO U PRELAZNOM ROKU JE VEĆ GOTOV: U Jašunji se očekuje dosta novina od starta prolećnog dela sezone!

Autor:

Sport

27.01.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za "neku novu" Jašunju.

POSAO U PRELAZNOM ROKU JE VEĆ GOTOV: U Jašunji se očekuje dosta novina od starta prolećnog dela sezone!

Foto: FK Polet Nikinci

Zimsku pauzu ekipa Jašunje u okviru Gradske lige Leskovac provodi na šestoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 14. Zaostatak za liderom je osam bodova, ali to nikoga u klubu ne sprečava da olako odustane.

Republika

Rukovodstvo Jašunje radilo je vredno u aktuelnom prelaznom roku, i već je dogovorena saradnja sa četiri nova fudbalera.

Stefan Đorđević odlučio je da se vratio u dres Jašunje, on je u prethodnom periodu bio član Milanova, i igra na poziciji veznog igrača. Nakon njega promovisan je i štoper Aleksandar Stojković, bivši igrač Plantaže i Napretka iz Bogojevca. 

Dimitrije Denčić stigao je da ojača konkurenciju u veznom redu Jašunje, reč je o bivšem igraču Radničkog (Pertate), dok je Mladen Tasić nakon perioda provedenog u Moravcu (Pečenjevce), odlučio da nastavi karijeru na drugoj adresi, on se najbolje snalazi u špicu napada. 

Republika

Foto: FK Jašunja

Nadaju se uspešnijem proleću

Sekretar kluba, Nikola Bogdanović za naš portal povodom aktivnosti u Jašunji izjavio je: 

- Zaostatak za liderom je trenutno osam bodova, na proleće su u opticaju 27 boda, ništa nije izgubljeno, znamo da će biti teško, ali želimo da se približimo što više samom vrhu tabele. Dolaskom četiri nova igrača završili smo veći deo posla u prelaznom roku, i ne bi trebalo da bude novih pojačanja. 

Po informacijama koje se mogu čuti od ljudi bliskih klubu, dugogodišnji fudbaler Jašunje, Dalibor Cakić (37) će od proleća pored igračkih zadataka obavljati i trenerski posao. Cakić je već duži period u ekipi, dobro je poznat svim igračima, kao i okolini, i može dosta toga doprineti boljem funkcionisanju i napretku. 

Uskoro se očekuje početak priprema u redovima Jašunje, zakazane su i prijateljske utakmice u kojima će igrači brusiti formu za nastavak prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading