PROVERENI OFANZIVAC ZA BOLJI NAPAD NA PROLEĆE: Bivši najbolji strelac lige stiže da pomogne u pohodu na titulu!

Autor:

Sport

17.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje!

PROVERENI OFANZIVAC ZA BOLJI NAPAD NA PROLEĆE: Bivši najbolji strelac lige stiže da pomogne u pohodu na titulu!

Foto: FK Turekovac

Kandidovao se Turekovac rezultatima protekle jeseni za najviši plasman i povratak u Međuopštinsku jablaničku ligu, u kojoj je klub poslednji put bio u sezoni 20/21.

Republika

Uprava kluba je u prethodnom periodu angažovala tri fudbalera, na stadion "Lotrin Gaj" promovisani su Ilija Petković, Mihajlo Ranđelović i Ivan Milosavljević. Čelni ljudi Turekovca u dogovoru sa trenerom Kirovim sklapaju "slagalicu" za prolećna iskušenja, i sada je došlo vreme za promociju četvrtog zimskog pojačanja.

Nikola Stojiljković (28) dogovorio se sa čelnim ljudima kluba u vezi saradnje, i predstavljaće veliko pojačanje tokom prolećnog dela u borbi za titulu prvaka i plasman u viši rang. Popularni "Beli" protekle jeseni bio je član Čekmina, u čijem je dresu bio redovan u okviru prvog dela sezone Jablaničke okružne lige.

Republika

Foto: FK Turekovac

Nikola sa peharom za najboljeg strelca

Stojiljković se najbolje snalazi na mestu levog i desnog krila, ali mu nije strano obavljanja zadataka i na ostalim pozicijama u ofanzivnom delu tima. U dosadašnjoj karijeri pored bivšeg zonaša, Nikola je branio boje Jašunje, Navalina i OFK Morave iz Leskovca. 

Da je reč o veoma iskusnom i dobrom igraču, posebno za uslove u Gradskoj ligi Leskovca govori i podatak da je Nikola pre tri godina bio najbolji strelac lige, što je odličan učinak, imajući u vidu da obično deluje sa krilnih pozicija.

Jesenji vicešampion je po broju postignutih ligaških golova na petom mestu u ligi sa 19 golova, i dolazak najnovijeg pojačanja će sigurno taj broj znatno uvećati tokom prolećnog dela prvenstva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading