NAKON OFANZIVCA CRVENE ZVEZDE: Uprava kluba je promovisala još dva pojačanja!

Autor:

Sport

16.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaleri, željni dokazivanja u seniorskom fudbalu.

NAKON OFANZIVCA CRVENE ZVEZDE: Uprava kluba je promovisala još dva pojačanja!

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Bodovni saldo kluba iz Nove Gajdobre trenutno ne uliva poverenje navijačima da klub može do opstanka, ali se po potezima u aktuelnom prelaznom roku možda to i promeni.

Republika

Ekipa Soko zimsku pauzu u okviru PFL-a Sombor provodi na poslednjem mestu sa samo tri osvojena boda, trenutno je sigurna zona udaljena deset bodova. Čelni ljudi kluba iz Nove Gajdobre trude se da pojačanjima ojačaju igrački kadar, i da se na proleće napravi serija dobrih rezultata koja bi spasila klub selidbe u niži rang takmičenja.

U dosadašnjem transfer periodu stigao je Nemanja Đurđev (21) iz Crvene zvezde (Novi Sad), dok su u poslednjih par dana promovisana još dva pojačanja. 

Mladi Nikola Bakmaz (18) drugo je zimsko pojačanje kluba iz Nove Gajdobre, u dosadašnjoj karijeri ovaj fudbaler nastupao je za Hercegovac (Gajdobra), OFK Bačku i ČSK Pivaru. čiji je član od leta 2021. godine. Bakmaz će predstojećeg proleća pokušati da se vrati u takmičarski ritam, jer je proteklih šest meseci bio na pauzi što se tiče igranja.

Seriju dosadašnjih novajlija zatvara Miloš Lukić (18), mladi vezista koji je ponikao u Hercegovcu iz Gajdobre, a u karijeri je nastupao i za Krilu Krajine, Budućnost (Parage) i Orlove iz Bačke Palanke. Sedam nastupa Lukić je upisao u drugom delu prošle sezone u okviru Vojvođanske lige, ali je u prethodnih šest meseci bio van protokola.

Po dosadašnjim novajlijama može se videti da je cilj uprave da se dovedu mlađi, talentovani fudbaleri, željni dokazivanja i minuta u seniorskom fudbalu. U narednim danima se mogu očekivati nova pojačanja u Novoj Gajdobri.

Prolećni deo prvenstva ekipa Soko otvara na gostovanju Budućnosti (Gložane), taj meč je zakazan za drugi mart.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading