REŠENJE ZA EFIKASNOST PRED GOLOM RIVALA: Stigao je ofanzivac iz Crvene zvezde!

Autor:

Sport

31.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava ne miruje!

REŠENJE ZA EFIKASNOST PRED GOLOM RIVALA: Stigao je ofanzivac iz Crvene zvezde!

Foto: Shutterstock

U poslednjoj deceniji tim iz Nove Gajdobre je uglavnom bio član opštinskog ranga, ali je sa dve uzastopne promocije stigao do PFL-a Sombor, gde trenutno igra svoju drugu vezanu godinu. 

Republika

Prošle takmičarske godine tim Soko bio je na pet bodova od zone ispdanja, i uspeo je da sačuva status u ligi, ali je situacija u aktuelnom prvenstvu dosta teža. Ekipa zimsku pauzu provodi na poslednjem mestu sa samo tri boda, prvi tim iznad crte ima tačno deset bodova više. Jako loš jesenji deo prvenstva je iza tima iz Nove Gajdobre, sada je na upravi da izvrši određene promene kako bi se na proleće zabeležili dosta bolji rezultati.

Prvi novajlija u Novoj Gajdobri, za predstojeći zimski prelazni rok je Nemanja Đurđev (21). Reč je o fudbaleru koji je prve fudbalske korake napravio u Kabelu, kasnije je bio član Slavije, Borca (Gački Gračac), dok je poslednji angažman imao u Crvenoj zvezdi iz Novog Sada. 

Republika

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Đurđev i zvanično promovisan

Proteklih šest meseci Đurđev je u dresu crveno-belih deset puta bio u protokolu, sakupio je tri nastupa u kupu i sedam u Prvoj novosadskoj ligi, gde je nakon prvog dela prvenstva Crvena zvezda na 12. poziciji. Poslednji meč mladi ofanzivni vezista odigrao je u okviru sedmog kola, koje je na programu bilo krajem septembra.

Dolaskom prvog novajlije uprava će pokušati da pojača taktičku spretnost i efikasnost pred golom rivala, Đurđev je mlad igrač koji je željan dokazivanja, i Nova Gajdobra je odlična sredina za to, posebno što će se na proleće "juriti" bodovi za opstanak u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading