MLADI ŠKOLOVANI DEFANZIVAC STIGAO U RUMU: Odličan potez uprave jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

30.12.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se tim za prolećni deo.

MLADI ŠKOLOVANI DEFANZIVAC STIGAO U RUMU: Odličan potez uprave jesenjeg prvaka!

Foto: Facebook.com

Slavi se u Rumi titula jesenjeg prvaka, ali u upravi vremena za opuštanje nema, klub je na dobrom putu da ponovo ostvari plasman u viši rang, treći uzastopni. 

Republika

Nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, uprava je odradila analizu igračkog kadra, i tom prilikom je napravljen plan po pitanju predstojeće transfer pijace. Čelni ljudi Slovena prvo su se zahvalili određenim fudbalerima na partijama u njihovom dresu, Dejan Živković, Ognjen Stevanović i Dejan Aleksić razdužili su opremu kluba.

Što se tiče novajlija u igračkom kadru, prvi je stigao iz redova Jedinstva (Ruma), reč je o proverenom napadaču, Marku Janjić (21), koji je prethodnio meseci postigao 17 od ukupno 37 golova, svog sada već bivšeg kluba. 

Republika

Foto: GFK Sloven Ruma

Stevanović novi član Slovena

Drugo zimsko pojačanje Slovena je Ognjen Stevanović (19), reč je o fudbaleru koji je proteklih šest meseci bio član aktuelnog jesenjeg vicešampiona Beogradske zone, sastava Komgrap, i to je klub u koji je stigao početkom kalendarske 2023. godine. Stevanović je prošao mlađe kategorije Voždovca, dok je jednu polusezonu bio i član IMT-a.

Uprava kluba je dovođenjem Stevanovića pokazala da ove zime ne planira da gomila igrački kadar, i da "dovodi igrače čisto da bi doveli". Nakon mladog i željnog dokazivana fudbalera u napadu, stigao je i igrač sa istim karakteristikama, ali u defanzivnoj liniji tima. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading