POJAČANJE IZ ZONSKOG RANGA: Uprava kluba ozbiljno "cilja" šampionski pehar!

Autor:

Sport

27.01.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan momak i još bolji fudbaler.

POJAČANJE IZ ZONSKOG RANGA: Uprava kluba ozbiljno "cilja" šampionski pehar!

Foto: FK Junior Novo Naselje

Igra se u Novom Naselju odličan fudbal i u višem rangu, ekipa je nakon osvajanja Međuopštinske lige stigla do titule jesenjeg prvaka u okružnom rangu.

Republika

Zimsku pauzu sastav Juniora provodi na liderskoj poziciji sa učinkom od 10 trijumfa, tri remija i jednog poraza. Bodovni saldo na koti 33 bio je dovoljan za dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, i na proleće se očekuje velika borba za šampionski pehar.

Prelazni rok otvoren je dolaskom-povratkom Marka Popovića, koji je bio jako bitan član ekipe prošle sezone u pohodu na titulu, dok je pre par sati promovisan i drugi novajlija.

Novi fudbaler Juniora je Marko Jović (22) koji u Novo Naselje stiže nakon epizode u redovima Osečine. Reč je o igraču koji je prve fudbalske korake naravio baš kod trenerskog tandema aktuelnog jesenjeg prvaka, Radenković-Mitrović.

Republika

Foto: FK Junior Novo Naselje

Jović na novoj adresi

Jovića je, slobodno možemo reći, privukla u velikoj meri i šansa da ponovo sarađuje sa dobro poznatim trenerima. Marko može pokriti više pozicija na terenu, podjednako dobro završava zadatke na mestima uz levo i desnu aut liniju, kako na beku, tako i na krilu. 

U dosadašnjoj karijeri drugo zimsko pojačanje Juniora pored Osečine branio je i boje Budućnosti iz Krušika i Radničkog iz Valjeva. Ovo će biti njegov četvrti klub i karijeri, proteke jeseni je redovno dobijao priliku u zonskom rangu takmičenja, što znači da je sakupio i određeno prekopotrebno iskustvo.

Drugi deo sezone sastav Juniora otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Dimitrije Tucović, prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat je nakon 90 minuta igre bio 1:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading