VREME JE ZA OZBILJNE SENIORSKE MINUTE: Napadač iz redova srpskoligaša stiže u dres Taskovića!

Autor:

Sport

25.01.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće zimsko pojačanje.

VREME JE ZA OZBILJNE SENIORSKE MINUTE: Napadač iz redova srpskoligaša stiže u dres Taskovića!

Foto: Facebook.com

Cilj za drugi deo sezone u redovima Taskovića je svakako da se ekipa što bolje plasira, po mogućstvu u gornjem delu tabele.

Republika

Uprava kluba je odlučila da ojača raspoloživi igrački kadar, kako bi se na proleće zabeležili što bolji rezultati. Zimski prelazni rok otvoren je dolaskom Ilije Stojčevića (18) koji je stigao iz opreme Sinđelića (Niš), dok je nakon njega promovisan Filip Živadinović, doskorašnji fudbaler Naših Krila iz Belotinca.

Treći zimski novajlija u redovima Taskovića je Petar Pavlović (19), koji dolazi iz ekipe Radničkog iz Pirota, gde je i ponikao, i gde je proveo celu svoju dosadašnju karijeru. Pavlović je u mlađim kategorijama bio kapiten, i sada je došlo vreme za prve ozbiljne seniorske minute.

Republika

Foto: FK Taskovići

Pavlović za jači napad na proleće

Petar je već zabeležio nekoliko nastupa za prvi tim Radničkog u okviru Srpske lige Istok, ali nije dobijao šansu u kontinuitetu, i uglavom je nastupao u omladinskom timu. Glavne karakteristike Pavlovića su velika brzina i odlična završnica napada pred golom rivala. 

Najnovija akvizicija uprave Taskovića može da odgovori zadacima na poziciji napdača, ali i polušpica, što će dosta značiti članu Nišavske okružne lige, imajući u vidu da su polusezonu završili bez klasičnog napadača, i da je glavni problem bio postizanje golova tokom protekle jeseni. 

Prolećni deo prvenstva sastav Taskovića otvara na gostovanju Baličevcu, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 5:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading