UGOVOR JE PARAFIRAN: Bivši najbolji strelac Superlige Srbije novi je član "rosonera"! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.01.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak sa kojim je predstavljen je posebno interesantan!

UGOVOR JE PARAFIRAN: Bivši najbolji strelac Superlige Srbije novi je član "rosonera"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ekipa sa stadiona "Radomir Antić" se nije najbolje snašla protekle jeseni u okviru prvoligaškog karavana, što je dovelo do nešto slabijeg plasmana.

Republika

Sastav Slobode zimsku pauzu provodi na 14. poziciji sa 17 osvojenih bodova, plej-of zona je trenutno udaljena deset bodova, i po dosadašnjim rezultatima na proleće ekipa će se boriti u okviru plej-auta. 

U dosadašnjem toku transfer perioda dres "rosonera" zadužili su Semir Alić, Kurt Abrahams i Milan Srbijanac, dok je danas "odjeknula transfer bomba" u Užicu.

Vladimir Silađi (30) proteklih šest meseci bio je član Galaksija iz Juže Afrike, ali je sada došlo vreme za povratak u srpski fudbal, i on će u nastavku sezone braniti boje Slobode. 

 

 

Ovaj iskusni centarfor je kroz karijeru u Srbiji između ostalog nosio dres Vojvodine, Proletera iz Novog Sada, Sloge iz Temerina, Timoka iz Zaječara, ČSK Čelareva i TSC-a. U Bačkoj Topoli je najviše pokazao, prvo je sa klubom izborio plasman u Super ligu Srbije, a zatim je stigao i do titule najboljeg strelca u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji.

"Zlatna kopčka" lige je u transferu vrednom milion evra otišao u korejski Gangwon, kasnije je bio član i ekipe Ha Noi (Vijetnam), gde je u sezoni 21/22 stigao do pehara prvaka lige, ali i kupa. U Srbiji je zatim nosio dres Mladosti iz Lučana, odakle je otišao u Južnu Afriku, ali je sada došlo vreme za povratak.

Silađi je već par dana trenirao sa Slobodom, predstavio se upravi i stručnom štabu, i doneta je odluka da se sklopi saradnja sa njim. Njegov dolazak značiće mnoge u prolećnim borbama da se pre svega osigura opstanak u ligi.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading