UPRAVA RADI BEZ ODMORA: Dolazak Balana i povratak Panića i Živojnova raduje sve u Uljmi!

Autor:

Sport

28.01.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se jačanje igračkog kadra.

UPRAVA RADI BEZ ODMORA: Dolazak Balana i povratak Panića i Živojnova raduje sve u Uljmi!

Foto: FK Partizan Uljma

Uprava kluba iz Uljme delimično može biti zadovoljna plasmanom nakon jesenjeg dela prvenstva, i pojačanjima u aktuelnom zimskom prelaznom roku pokušaće da ojača tim za prolećne izazove.

Republika

Prelazni rok u redovima Partizana otvoren je dolaskom Valentina Jovanovića (28), dok je nakon njega potvrđena i ponovna saradnja sa povratnikom, reč je o Radošu Vojnovu (30). Serija dolazaka nastavljena je u proteklim danima, i sada je broj pojačanja "porastao" na broju pet.

Sava Balan stigao je iz komšijskog Poleta iz Izbišta u opremu Partizana. Poznavaoci fudbaa znaju o kakvom je igraču reč, i sigurno je da će predstavljati pravo osveženje za tim iz Uljme. Svojim kvalitetom i požrtvovanjem će brzo sakupiti simpatije Uljmanske publike.

Nakon Save uprava kluba je obradovala navijače sa dva "mlada" povratnika. Filip Panić i Danilo Živojnov, deca Partizana protekle polusezone nastupali su za Polet iz Izbišta, sada se vraćaju u Uljmu, gde će biti priključeni prvom timu. Sigurno je da će mlade nade dobiti priliku da se pokažu i dokažu u seniorskom fudbalu, njihova prednost je to što imaju status "bonusa" i njihovo vreme tek dolazi. Panić i Živojnov će uz starije i iskusnije saigrače pokušati da napreduju i da se spreme za dalji tok karijere. 

Crno-beli zimsku pauzu provode na trećoj poziciji, sa osam bodova zaostatka za baraž mestom, odnosno 15 od jesenjeg prvaka. U Partizanu niko ne planira da olako odustane, i nadaju se svi u klubu da će doći do prilike da se ekspresno vrate u viši rang takmičenja, gde su bili redovni učesnici. 

Prolećni deo prvenstva tim iz Uljme otvara 17. marta na gostovanju Poletu iz Izbišta, prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading