PRIPREME SU U TOKU: Uprava je promovisala i prva dva zimska pojačanja!

Autor:

Sport

28.01.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Stojanović na prvom treningu imao je na raspolaganju 20 igrača.

PRIPREME SU U TOKU: Uprava je promovisala i prva dva zimska pojačanja!

Foto: FK Sloga Despotovac

Pripremni period je na snazi

Bivši srpskoligaš u aktuelnom prvenstvu Zone Zapad pozicioniran je na sredinu tabele, i osnovni cilj za prolećni deo je da se napravi proboj ka vrhu.

Republika

Zimsku pauzu Sloga provodi na sedmoj pozciji sa 18 osvojenih bodova, četiri više u odnosu na trenutnu zonu ispadanja. Promenjiva forma dovela je da ekipa ostane "uskraćena" za gornji deo tabele, pa je uprava odlučila da igrački kadar ojača na određenim pozicijama.

Prvi promovisani novajlija u Despotovcu je Dimitrije Stanojević (26) koji je protekle tri i po godine bio član Rudara iz Plažana. Stanojević je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Jagodinu i Bratstvo iz Medveđe, dok je ponikao u Slogi, gde je prošao sve mlađe kategorije. Povratnik u klub može pokriti više pozicija na terenu, veliki je borac i predstavljaće veliko pojačanje za prolećne izazove.

David Ivković (24) nakon dve i po godine provedenih u redovima 15. Avgusta iz Lomnice, odlučio se za promenu sredine, i u nastavku prvenstva braniće boje svog matičnog kluba, gde je ponikao. Odlikuje ga izuzetna snaga, velika borbenost i velika njegova prednost je to što može odgovoriti zadacima na više pozicija na terenu.

Pre tri dana započete su pripreme u Despotovcu, trener Vladica Stojanović je na prvom treningu imao na raspolaganju 20 fudbalera. Što se tiče promena u igračkom kadru, za sada su "čiste papire" dobili samo Lazar Dragutinović i Luka Todosijević.

Prolećni deo prvenstva počinje trećeg marta, i do tada će Sloga u okviru priprema odigrati pet prijateljskih susreta, prvi je predstojećeg vikenda kada će tim iz Despotovca dočekati Moravu iz Velike Plane.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading