VELIKI DOLAZAK: Jedan od najboljih napadača u okrugu stiže u dres Šumadije!

Autor:

Sport

28.01.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrto pojačanje.

VELIKI DOLAZAK: Jedan od najboljih napadača u okrugu stiže u dres Šumadije!

Foto: FK Šumadija Šopić

Čelni ljudi Šumadije iz Šopića za vreme transfer perioda rade veliki posao, što se može videti i ove zime. 

Republika

Krajem kalendarske godine u redovima Šumadije promovisana su dva fudbalera, Ognjen Ostojić je otvorio zimski prelazni rok u Šopiću, a nakon njega stigli su Ivan Fogl i Vukašin Stošić

Mlada uprava Šumadije uspela je da dogovori i četvrtog novajliju u aktuelnom zimskom prelaznom roku. Mladen Mitrović, po mnogima jedan od najboljih napadača u lazarevačkom fudbalu stigao je u dres tima iz Šopića.

Mitrović je stigao iz Radničkog (Rudovci), dok je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Turbinu (Vreoci), TEK Slogu (Veliki Crljeni) i Borac iz Lazarevca. Njegovo iskustvo, i veliki igrački kvaliteti sigurno će doprineti dosta boljim partijama ekipe tokom prolećnog dela prvenstva. 

Republika

Foto: FK Šumadija Šopić

Mitrović četvrti novajlija

Cilj ove sezone bio je da se klub vrati u zonski rang, ali se već nakon prvog dela sezone planovi menjaju, zbog samog plasmana na tabeli. "Čiste papire" dobili su iskusni Spasić, Ratković, Radojević, Jeremić i Petrović, plan je da se prolećni deo odigra sa mlađim igračima, koji su željni dokazivanja. 

Pored radova na igračkom kadru, uprava planira i radove na infrastrukturi, renoviraće se svlačionica i ograda, što će stadionu Šumadije dati neki novi, svežiji izgled. Ekipu prati veliki broj navijača na utakmicama, pa će i uslovi za njih biti još bolji.

Trener Milošević juče je izvršio prozivku, nakon koje je odrađen i prvi trening u sklopu priprema za drugi deo sezone. Šumadija na startu prolećnog dela, koji je zakazan za 10. mart gostuje Torpedu iz Draževca, prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading