ANDRIJANA LAZIĆ DANIMA DOBIJALA PRETNJE? U telefonu se krije KLJUČNI DOKAZ koji može otkriti MISTERIJU o KOBNOJ NOĆI!

Autor:

Zabava

29.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, prečešljaće se telefon nastradale pevačice u Dubaiju.

ANDRIJANA LAZIĆ DANIMA DOBIJALA PRETNJE? U telefonu se krije KLJUČNI DOKAZ koji može otkriti MISTERIJU o KOBNOJ NOĆI!

Foto: Instagram.com

Tragično nastradala pevačica Andrijana Lazić poginula je sa 24. sprata u Dubaiju, a kako saznajemo, telefon mlade zvezde u usponu krije šokantnu istinu o kobnoj noći. Naime, telefon nastradale pevačice još uvek nije vraćen porodici, jer je on ključni dokaz, budući da se u njemu kriju sve poruke, pozivi, ali i mejlovi, budući da se na društvenim mrežama potegla tema da je pevačica nekada trpela i pretnje od nepoznatih ljudi. 

Naime, izvor za Republiku otkriva da će telefon zapravo otkriti veliki deo o misteriji koja se desila te tragične večeri u Dubaiju. 

Foto: Shutterstock, Facebook

Andrijana Lazić Dubai

- Nisam siguran šta se tu sve dešavalo, jer ima dosta misterije oko svega... Prvo taj selfi što se pominje, pa drugarice u sobi koje nisu ništa čule, kako sve to? Meni tu nije mnogo toga povezano. Jasno je da mi živimo pored telefona i da ga nosimo sa sobom i kad idemo da bacimo đubre, a ne kada smo u stanu... Šta znam, možda joj je neko pretio, a nije želela da priča o tome, naročito kada si poznat, kada krećeš u svet muzike, estrade, ima dosta ljudi koji su neprijateljski nastrojeni, pa svašta nešto rade, preko poruka, ljudi... Ko zna šta se krije u tom telefonu, u porukama, mejlovima, treba to sve dobro proveriti- govori izvor za Republiku i dodaje:

Foto: printscreen

Andrijana Lazić Instagram

 

- Sve će se, Bože zdravlja rasvetlati, videla sam i da će njen otac otići za Dubai, realno, svako bi otišao zbog svog deteta, ne daj bože da je takva situacija. Mislim, ja znam koliko su njeni bili povezani sa njom, ono što se kaže, nju kad zaboli zub, oni su to osetili. Baš su bili porodica koja se držala zajedno, to je tragedije od koje čovek ne može da se oporavi. Nadam se da će uspeti da pronađu mir i spokoj, da će se otkriti šta se zapravo desilo te večeri, jer ovo je strašno više.  

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading