MUŠKARCI MI PADAJU PRED NOGE I TRAŽE DA BUDU SA MNOM DOK NE SAZNAJU KOLIKO IMAM GODINA: Tada usledi ŠOK i povlačenje! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vole me dok ne kažem koliko imam godina".

MUŠKARCI MI PADAJU PRED NOGE I TRAŽE DA BUDU SA MNOM DOK NE SAZNAJU KOLIKO IMAM GODINA: Tada usledi ŠOK i povlačenje! (FOTO)

Foto: printscreen/tiktok/@princessaprilxo

Niko ne veruje koliko ima godina

Zahvaljujući svojoj odličnoj genetici, žena koja se na društvenim mrežama predstavlja kao princeza April, nikada ne mora da brine o trošenju skupih proizvoda protiv starenja jer niko neće verovati koliko ima godina. Uprkos mladalačkom sjaju, otkrila je da postaje veliki problem kada je u pitanju pronalaženje ljubavi, jer je tvrdila da će je muškarci voleti dok ne saznaju koliko ima godina. U videu koji deli njenu misiju da pronađe ljubav, zapanjila je korisnike TikToka kada je otkrila da ima 44 godine i rekla da "niko ne želi stariju ženu". U viralnom videu, koji je pregledan više od 8,2 miliona puta, ljudi ne mogu da veruju da nije dvadesetogodišnjakinja.

- Muškarci me vole dok im ne kažem koliko imam godina... 44.

Od kada je postavljen, video je lajkovan više od 800.000 puta i dobio je 41.000 komentara, dok su gledaoci zapanjeni.

Foto: Instagram/xoprincessapril

Ova žena izgleda mnogo mlađe nego što jeste

- Ne mislim da su to bili muškarci, sigurno poznaješ mnogo dečaka hehe, godine nisu ništa ako žena ima dobru ličnost i verna je sebi.

- Godine su samo broj. Ono što je važno je tvoje srce.

- Još im se sviđaš, ali razmišljaju kako verovatno neće dobiti decu sa tobom u tim godinama.

- Mislim da to nisu bili muškarci, tako razmišljaju dečaci, a godine su samo broj - nizali su se komentari.

Prethodno je žena otkrila da je muškarci "odmah odbiju" - i nije važno koliko imaju godina. Džana Hoking, australijska radijska producentkinja za zabavljanje, otkrila je da je jedan od njenih najvećih "sukoba" oko dogovora na sastanku ko plaća račun.

U svojoj kolumni na nevs.com.au, 36-godišnjakinja se prisetila prilika u kojima je izlazila sa divnim momcima, ali ako im nisu ponudili da plate račun, onda ih je "odmah isključila". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading