UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Razjareni psi napali čoveka u kolicima, KIDALI MU RUKE I NOGE (VIDEO)

Autor:

Svet

29.01.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan prizor zatekao je prolaznike potpuno nespremne da odreaguju u trenutku

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Razjareni psi napali čoveka u kolicima, KIDALI MU RUKE I NOGE (VIDEO)

Foto: youtube.com/wglp local 10

Stravičan napad dva psa na čoveka u invalidskim kolicima šokirao je proteklog vikenda korisnike JuTjuba i društvenih mreža.

Na snimku sa Floride vidi se kako dva psa nemilosrdno napadaju i grizu nesrećnog čoveka koji leži na podu bez ikakve i ičije pomoći.

Jedan od pasa kao da je posle par sekundi ustuknuo usled vike iz komšiluka, dok je drugi bez ikakvog kolebanja nastavio da muškarcu kida ruke.

Psi, koji su bili zatvoreni u obližnjem dvorištu, pobegli su iz ograđenog prostora pod pretpostavkom da su bili gladni jer je vlasnik bio u zatvoru.

Razjareni psi su kidali čoveka i toliko jako ga vukli da je od siline udarca ispao iz kolica na ulicu.

U jednom momentu prolaznici su uspeli da trubljenjem iz automobila skrenu pažnju životinjama i oteraju ih od komšije koji je brzom reakcijom hitne pomoći transportovan u bolnicu sa teškim povredama ruku.

Obe životinje su bile dobro poznate komšiluku, a jedan sused je za psa pod nadimkom Bu-bu rekla da je delovao "miroljubivo".

Kako se pretpostavlja, psi su napali čovek jer su bili gladni i uplašeni. Nakon ovog icidenta njih je zaplenila Služba za životinje okruga Majami-Dejd, koja razmatra da li da ih uspava.

Portparol policije izjavio je da će, shodno Poglavlju 5 kodeksa okruga Majami-Dejd psi biti eutanazirani ako se utvrdi da su problematični.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading